Fugelflecht
Image default
Zorg

Nieuwe zorgverzekeraar kiezen

Tot het einde van het jaar bent u verzekerd bij uw huidige zorgverzekeraar. Als u hier niet helemaal tevreden over bent, dan kunt u ervoor kiezen om volgend jaar over te stappen naar een andere zorgverzekering. Wellicht bent u momenteel wel tevreden, maar worden er volgend jaar veranderingen doorgevoerd waardoor de verzekering niet meer helemaal bij u past. Het is daarom goed om elk jaar uw zorgverzekering onder de loep te nemen. U kunt dan zo nodig een andere zorgverzekeraar kiezen, die beter aansluit bij uw situatie.

Regionale ziektekostenverzekeraar Salland

In de provincies Gelderland en Overijssel kunt u kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Als zorgverzekeraar is Salland niet gericht op het maken van winst. Het voornaamste doel is het bieden van een betaalbare verzekering van goede kwaliteit. Daarbij vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de zorg in onze regio. Hierin investeren we dan ook graag. Dit doen we onder andere door verschillende zorginitiatieven te steunen. Dat we een regionale ziektekostenverzekeraar zijn, betekent niet dat we alleen de zorg vergoeden in onze regio. Met een zorgverzekering van Salland kunt u goede zorg ontvangen door heel Nederland.

Aanvullend verzekeren

Salland biedt een voordelige basisverzekering waarmee u voornamelijk verzekerd bent voor noodzakelijke zorg, zoals huisartsbezoek en ziekenhuisopname. Heeft u behoefte aan behandelingen die buiten het basispakket vallen, zoals fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of kraamzorg, dan bieden we hiervoor vier aanvullende verzekeringen. Ook voor behandelingen bij de tandarts kunt u een aparte verzekering afsluiten. Salland heeft drie verschillende tandartsverzekeringen die elk een bepaald bedrag per jaar dekken. Als u alleen voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts komt, dan is een tandartsverzekering niet altijd noodzakelijk. Staan u echter ingewikkelde behandelingen te wachten, of vindt u het fijn dat alles goed geregeld is? Dan komt een tandartsverzekering vaak wel van pas. Weet u niet welke verzekering voor u het beste is? Neem dan contact op zodat we met u mee kunnen kijken.

https://www.salland.nl