Fugelflecht
Image default
Zorg

De fysio in Amsterdam verbetert je lichaam

Het bezoeken van de geweldige fysio in Amsterdam is zeker de moeite waard. Omdat het lichaam niet altijd zelf in staat is om zich te herstellen is het soms nodig om jezelf een handje te laten helpen door een ervaringsdeskundige op dit gebied. Het lichaam bestaat uit een apparaat waar de beweging uit wordt voortgevloeid. Dat betekent dat je vanuit een bepaald deel van het lichaam al je bewegingen maakt. Dit heet ook wel het bewegingsapparaat. Er kan vaak iets mis zijn met dit onderdeel. Dat kan bijvoorbeeld komen wanneer je door je rug gaat, door het maken van een verkeerde stap tijdens het sporten wandelen of gewoon wanneer je het huishouden aan het doen bent. Daarnaast kan je ook bijvoorbeeld een verkeerde sprong maken, veel stress hebben of andere oorzaken hebben die ervoor zorgen dat dit allemaal niet meer helemaal goed functioneert. 

Lichaam

De fysio in Amsterdam heeft veel ervaring op dit gebied en heeft daarbij ook veel kennis opgedaan van het menselijk lichaam. Hiermee kan dus goed worden gekeken naar wat het probleem nou daadwerkelijk is, wat de oorzaak hier van is en hoe dit het beste kan worden aangepakt zodat jij zo snel mogelijk weer van de pijn af bent. Dit wordt gedaan aan de hand van een kort gesprek en een analyse die wordt gehouden. Hier kan de fysio in Amsterdam goed zien waar je moeite mee hebt. Dit ziet hij aan de hand van een aantal korte tests. Er zal direct een behandeling achteraan plaatsvinden. 

Behandeling

Na deze eerste behandeling en het consult in een zal er een plan worden opgesteld waarbij er wordt gekeken naar alles wat dient te worden aangepakt om weer beter te kunnen functioneren. Denk aan het werken met bepaalde oefeningen of het laten uitvoeren van behandelingen in de vorm van bijvoorbeeld een massage.