Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Inbreken

Inbreken

Inbrekers vinden steeds meer nieuwe technieken om je huis binnen te komen. Er is steeds vaker spraken van inbraak in Nederland. Vooral rond de feest dagen zijn inbrekers extra actief. Waar dit door komt is niet duidelijk. Tegenwoordig verzinnen ze steeds meer om binnen te komen. Ze zijn zo slim dat ze met vestjes van een energie leverancier lopen en je ze zo zelf je huis binnen laat. Als ze  binnen zijn grijpen ze hun kans als het mogelijk is en nemen ze zo iets mee zonder dat je het door hebt. Sinds de lockdown is versoepeld zijn inbrekers ook weer meer actief.

  

Inbrekers in het zuiden

In Limburg word er redelijk veel ingebroken. Waar dit door komt of reden hier van is niet bekend. Als er bij u word ingebroken kunt u er bijna nooit iets aan doen. Je zou wel zoveel mogelijk kunnen doen om je huis te beveiligen door middel van goede sloten. In Limburg heb je bijvoorbeeld sloten specialist Roermond hier kunt u uw sloten laten maken als ze kapot zijn omdat er ingebroken is of u kunt voor een veilig slot kiezen die u beschermd tegen inbreken.

 

Tips om inbreken te voorkomen

  • Hang nooit een sleutel bij of achter je deur ze slaan de raam in en zijn zo binnen.
  • Zorg voor automatische verlichting met een sensor als er beweging is. Dit kan de inbrekers afschrikken.
  •  Zorg er ook voor dat je vuilnisbak vast staat of in ieder geval niet makkelijk te verplaatsen dit kan voor inbrekers dienen als een trap en zijn ze zo op je dag.
  • Als u een nieuwe tv, laptop of zoiets dergelijks koopt zorg dan dat u niet de papier doos voor uw huis legt om opgehaald te worden. Door de doos weten inbrekers dat er een nieuwe tv of laptop staat in je huis en is het aantrekkelijker om binnen te komen.
  • Vaak hoor je dat ze een deur zo intrappen en binnen komen, zorg daarom voor een extra slot op knie hoogte. Het extra slot zorg voor extra versteviging.
  • Laat altijd een lampje aan in je huis ook al ben je er niet. Dit kan ervoor zorgen dat het toch lijkt alsof er iemand thuis is en komen ze minder snel naar binnen.

 

https://slotenmakerinroermond.nl/