Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Geërfd huis verkopen

Wilt u een geërfd huis verkopen onder leiding van een partij die hierin gespecialiseerd is? Zo kunt u voorkomen dat u erfbelasting over het geërfde huis moet betalen voordat het verkocht is. Het is logisch dat u bij een woning erfenis vragen heeft over de maandelijkse lasten. Een huis erven kan heel leuk zijn, maar ook veel kosten en zorgen met zich meebrengen. Als u om die reden besluit om het geërfde huis te verkopen, kunt u terecht bij Woning Investeerders Netwerk.

Wat doet Woning Investeerders Netwerk?

Woning Investeerders Netwerk helpt u om het huis snel te verkopen. Ze zijn een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers die sinds 2014 tussenpersoon is bij het aan- en verkopen en beheren en verhuren van woningen.

Hoe werkt het?

Een geërfd huis verkopen verloopt net anders dan uw eigen (bewoonde) huis verkopen. Vaak staat een geërfde woning al leeg en een leegstaande woning gaat snel achteruit of kan opvallen bij een verkeerd publiek. Om te zorgen dat het huis zo min mogelijk verslechterd én u zo min mogelijk kosten heeft (denk aan ), kunt u snel van de woning afkomen en hier juist aan verdienen. Investeerders kopen de woning en nemen alle kosten van de notaris, administratie, advertenties, etc. voor hun rekening. Op deze manier bent u er geen geld aan kwijt. U betaalt niks en krijgt cash uitbetaald. Hierdoor is er geen voorbehoud van financiering en is het verkoopproces snel.

Hoe ze dit aanpakken?

  • Middels maatwerk;
  • Eerst huis uit erfenis verkopen, dan erfbelasting betalen;
  • Via een discreet proces, geen bord in de tuin;
  • U wordt begeleidt gedurende het gehele traject;
  • Investeerders betalen alle kosten;
  • Mogelijkheid tot een contant bod en snelle procedure.

Huis verkopen aan investeerder

Klinkt dit voor u als een zeer aangename oplossing? Snel af van het huis dat ‘onder water staat’ (de hypotheek is hoger dan de waarde van het huis) en hier geen geld aan kwijt zijn, maar eraan verdienen? Bekijk dan direct uw voordelen van uw huis verkopen aan een investeerder. Kijk voor meer informatie op de website van Woning Investeerders Netwerk.

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/