Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Uw instrument: stabiel en stevig op een standaard!

Musiceren maakt gelukkig!

Muziek maken is heerlijk! Alleen of met een muziekgezelschap, het musiceren en wellicht ook anderen laten genieten van de muziek hoort zeker bij de zaken waar men gelukkig van kan worden. Daarom is het belangrijk goed voor uw instrument te zorgen, wat we graag zo makkelijk mogelijk doen.

Veilig en zeer stabiel

Musiceren wordt een stuk relaxter als u uw dierbare en kostbare instrument veilig weg kunt zetten. Onze ultra lichte en compacte saxofoon standaard, trombone standaard, altsaxofoon standaard en sopraansaxofoon standaard, is daarvoor uitermate geschikt. Door ons goed uitgedachte design staan de saxofoon standaard, trombone standaard, altsaxofoon standaard en sopraansaxofoon standaard zeer stabiel. Zelfs bij zwaardere instrumenten zorgt het slimme model ervoor dat uw instrument op de saxofoon standaard, trombone standaard, altsaxofoon standaard en sopraansaxofoon standaard blijft staan, doordat het zwaartepunt van het instrument precies boven het midden van de standaard zit. Dus zeker voor de trombone standaard werkt dit perfect!

Makkelijk in de koffer

Naast het musiceren zelf, moet u als muzikant natuurlijk ook altijd uw instrument met u mee nemen. Wat is er handiger dan dat onze saxofoon standaard, trombone standaard altsaxofoon standaard en sopraansaxofoon standaard heel compact op te vouwen is door haar ingenieuze design! Middels uitneembare pootjes die met magneten vast zitten, zijn de saxofoon standaard, trombone standaard, altsaxofoon standaard en sopraansaxofoon standaard makkelijk mee te nemen IN de koffer van uw instrument! Een aparte tas is dus niet meer nodig: ideaal!

het oog wil tenslotte ook wat…

Het is duidelijk dat onze mooie en luxe uitziende standaarden ontworpen zijn door een musicus en in samenspraak met muzikanten. Prachtig hout is gecombineerd met een minimalistisch maar zeer efficiënt ontwerp, gemaakt voor muzikanten. Zo wordt musiceren zonder meer nog leuker!

https://www.woodwinddesign.nl/