Fugelflecht
Image default
Sport

Met de EMS training heb je geen sportschool meer nodig om fit te worden

De EMS training thuis is de laatste jaren, en zeker sinds corona, flink populair geworden. Dit is ook niet zo gek, aangezien een totale EMS work-out slechts 20 minuten duurt en je er ook nog eens de deur niet voor uit hoeft. Door twee keer per week een EMS training te doen zorg je voor een snelle verbeterde spieropbouw. Deze manier van sporten is vele malen effectiever dan sporten in de sportschool op de conventionele manier. En EMS training heeft daarnaast nog vele andere pluspunten:

 

  • De training zorgt voor verbetering van de stofwisseling
  • De training zorgt voor vermindering van cellulitis
  • De training zorgt voor vermindering of zelfs afname van rugpijn
  • De training zorgt voor een betere doorbloeding met als resultaat een versteviging van de huid

Doordat EMS training de stofwisseling verbeterd en cellulitis verminderd is met EMS training afvallen zeer effectief.

Bij StimaWELL kan je het trainingspak en het EMS apparaat, welke nodig zijn voor een EMS training, huren of kopen. Omdat de aanschaf van het EMS apparaat best aan de prijs is kiezen de meeste mensen voor de optie huren. Je kan kiezen uit een huurperiode van 6 maanden en een huurperiode van een jaar. StimaWELL is van oorsprong een Duits bedrijf en is internationaal flink aan de weg aan het timmeren. StimaWELL biedt producten van zeer hoge kwaliteit en een uitstekende service aan. Het EMS apparaat van StimaWELL is uitgerust met 70 ingebouwde trainingsprogramma’s en 40 video’s ter ondersteuning. De trainingsprogramma’s zijn geschikt voor beginnende en gevorderde sporters.

Van buitenaf de spieren stimuleren

Met EMS training stimuleer je de spieren van buitenaf. Het EMS apparaat geeft lichte stroomsignalen af. De stroomsignalen bereiken via snoeren de elektroden. Die elektroden zijn verwerkt in een speciaal pak dat je draagt tijdens jouw work-out. Het pak lijkt op een surfpak, het sluit nauw aan op de huid. Door de huid bereiken de stroomsignalen de verschillende spiergroepen.

Tijdens de work-out beweeg je actief, dat wil zeggen je doet verschillende oefeningen zoals lunges, squads en sit-ups. De spieren worden dus dubbel aangesproken, via de oefeningen die jij uitvoert en via de stroomsignalen. Huur vandaag nog een EMS apparaat en toebehoren bij StimaWELL en wordt ook fit vanuit je woonkamer!

 

https://ikwilstimawell.nl/