Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Hoe breng je gellak aan?

Als je gellak wil aanbrengen dan kost dit meer werk en tijd dan het lakken met normale nagellak. Veel vrouwen laten dit doen bij een nagelsalon, maar dit kan je zelf ook! Een gellak set kost geld, maar uiteindelijk is het een stuk goedkoper en scheelt het veel tijd. Ben je benieuwd hoe het aanbrengen van gellak werkt? Lees dan verder en ga zelf aan de slag! 

 

Wat is gellak? 

Voordat we het gaan hebben over het aanbrengen is het goed om te weten wat gellak precies is. Gellak is een gel nagellak bestaande uit een combinatie van verschillende stoffen die je moet uitharden onder een UV- of LED-lamp. Het verschil met gewone nagellak, is dat gellak door middel van deze lampen veel langer blijft zitten. Ook zorgen die lampen er voor dat gellak sneller droogt dan gewone nagellak. Win-win situatie dus! De gellak is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als acryl- en gelnagels.

 

Hoe ga je te werk?

Om het mooiste resultaat te krijgen is het belangrijk dat je je houdt aan een bepaalde volgorde. Om te beginnen knip je nagels en vijl ze in een natuurlijke vorm. Vijl ook het oppervlak van je nagels, zodat het ruw wordt. Op die manier hecht de nagellak beter aan je nagels en blijft de lak beter zitten. Na het vijlen van de nagels is het tijd om een primer aan te brengen. Deze laat je 20 seconden aan de lucht drogen. Vervolgens breng je een dun laagje basecoat aan en deze laat je 30 seconden uitharden onder de LED- of UV-lamp. Als de lak droog is kies je een kleur en breng je deze aan. Laat de lak 60 seconden uitharden onder de lamp. Herhaal deze stap twee tot drie keer, tot de dekking naar wens is. Als laatste breng je de topcoat aan voor een mooie glans. Laat deze topcoat 60 seconden uitharden onder de lamp en klaar ben je!

 

TOPCODE Cosmetics 

Ben je enthousiast geworden over de gellak en wil je het aanschaffen? Dan ben je bij TOPCODE Cosmetics aan het juiste adres voor een groot aanbod. Het is altijd leuk om verschillende kleuren gel nagellak te hebben. Bij elke gelegenheid past namelijk een andere look en dus ook een andere kleur gellak. Bestel jouw favoriete gellak online bij Topcodecosmetics.nl. Plaats je je bestelling vandaag voor 17.00 uur? Dan heb je je nieuwe gel nagellak morgen al in huis. Daarnaast betaal je binnen Nederland geen verzendkosten! 

https://www.topcodecosmetics.nl/