Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Oversized: de nieuwe trend

Vaak gaat mode voor op comfort. Dit betekent dat er veel mensen bijlopen met een outfit die erg mooi is, maar voor hun helemaal niet comfortabel. Gelukkig is het ook mogelijk om outfits samen te stellen die er goed uitzien, en daarnaast ook nog comfortabel zitten. In deze blog zullen wij een paar delen van jouw outfit uitlichten die jij wijd, of oversized kan dragen. Lees dus snel verder!

Sweaters

Als Billie Eilish ervoor kiest om oversized sweaters te gaan dragen, dan heeft de wereld weinig keuze dan om dat ook maar te doen. De oversized sweater komt zo steeds meer in de mode. Oversized sweaters zijn sweaters die met opzet ruimer zitten, zodat jij er comfortabeler in kan bewegen. Je kan een oversized trui stijlen door deze bijvoorbeeld in je broek te doen, of door de mouwen op te rollen. Het dragen van een oversized trui wordt door sommige mensen gezien als slordig, maar dit kan je voorkomen door één van deze oplossingen toe te passen. Nog één tip: als een trui niet oversized word ontworpen, kan je vrijwel hetzelfde effect krijgen door een maatje groter te kopen. Hij zal dan op vrijwel dezelfde manier vallen.

Een wijde broek

Zodra jij thuis komt, trek je direct een joggingbroek aan. Maar, waarom eigenlijk? De reden hiervoor is waarschijnlijk het feit dat jouw spijkerbroek of pantalon toch niet helemaal comfortabel zit. De oplossing hiervoor is een wijde broek. Deze broeken komen vaak met een elastische stretch, waardoor de broek niet tegen je buik hoeft te drukken. Je kan ervoor kiezen om een broek met wijde pijpen te nemen, of een flared jeans. In beide gevallen biedt jij je benen extra ruimte, wat ervoor zorgt dat deze comfortabeler zit. 

Een wijde onderbroek

Dit is misschien niet het eerste kledingstuk waar jij aan denkt als je aan comfort denkt. Toch kan een wijde boxershort veel invloed hebben op hoe comfortabel jij de dag beleeft. Het geeft jou meer bewegingsruimte “down-under”, en zorgt voor een betere bloeddoorstroming. Bij Underwear District hebben ze een ruim aanbod in verschillende wijde boxershorts, waarvan veel met een leuke print komen. Jij kan dus zelf uitkiezen wat voor onderbroek jij leuk vindt. Neem snel een kijkje op de website van Underwear District om te zien of er ook wat leuks voor jou bij zit! 

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/