Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

De grootse herfst en winter trends

De zomer is nu toch echt afgelopen, dus het is tijd om de zomerjurkjes in te wisselen voor warme truien. Wissel je zomergarderobe om voor de wintergarderobe en bekijk welke items je nog wil houden. Ben je toe aan een nieuwe outfit, maar weet je nog niet goed wat de nieuwe trends zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Groot, los en wijd

We hebben afgelopen anderhalf jaar allemaal binnen gezeten in comfortabele kleding. Gelukkig mogen we er weer met z’n alle op uit. En het grote voordeel is dat dit najaar in het teken staat van losse en wijde silhouetten. Je hoeft jezelf dus niet meer in die stijve spijkerbroek en strakke shirt te wurmen. Ga dit najaar dus voor wijde lange pantalons, ruimvallende lange jurkje en wijde spijkerbroeken.

 

Zachte materialen 

Naast wijde silhouetten gaan we ook veel comfortabele kleding zien. Allerlei zachte materialen en natuurlijke kleuren zijn dit najaar hot. Van fijn gebreide lange jurken tot wollige rokken. Je bent dit najaar hartstikke stylisch in je favoriete zachte trui. 

 

Low waisted jeans

We zijn een paar jaar geleden allemaal overgestapt op de high waisted jeans. Deze jeans werd deze zomer vaak gecombineerd met een croptop. Dit najaar blijft de crop top nog steeds hot, maar de high waisted jeans wordt ingeruild voor een low riser. We zien steeds meer trends uit de 90 en de 00’s terug komen, en dus ook de low waisted jeans. Deze jeans was op alle catwalks terug te zien, dus we komen er dit najaar niet onderuit. Of we er voor gaan vallen is nog de vraag. Vind je een outfit met crop top en low waisted jeans te gedurfd? Kies dan voor een basic top die je buik bedekt gecombineerd met een mooie oversized blazer. 

 

Nummerzestien 

Ben je geïnteresseerd in één van deze nieuwe modetrends? Nummerzestien.eu is een kledingwinkel waar deze nieuwe trends aanbieden voor dames, heren en kinderen. Nummer Zestien beschikt over vier winkels, allemaal gevuld met het nieuwste van het nieuwste op modegebied. Wil jij ook graag kennismaken met dé plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen? Neem dan snel een kijkje op de website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.nummerzestien.eu/