Fugelflecht
Sport

Kom naar de racefiets specialist voor de beste service voor uw fiets

Wie op zoek is naar een bedrijf waar u terechtkunt voor een uitstekende service om uw kostbare racefiets te onderhouden, komt beste naar Konijn Cycling Centre. Zij zijn de racefiets specialist in Noord-Holland met uitgebreide kennis en ervaring met deze fietsen. Bij deze winkel kunt u terecht voor een kleine servicebeurt voor een controle op slijtage en een herafstelling van uw fiets. Dit kunt u best jaarlijks laten uitvoeren. Echter bieden zij ook grote servicebeurten waarbij uw fiets helemaal uit elkaar wordt gehaald, gecontroleerd en gesmeerd. Ze vervangen bovendien nooit onderdelen zonder dit eerst met u te bespreken. Werd de fiets in deze winkel verkocht? Dan krijgt u korting. Echter kunt u met elke racefiets terecht bij Konijn Cycling Centre voor een uitstekende service.

De racefiets specialist met de juiste fiets voor iedereen

Als racefiets specialist in Noord-Holland, heeft Konijn Cycling Centre een ruim aanbod in allerlei soorten racefietsen. In deze winkel vindt u ongetwijfeld de perfecte fiets voor al uw sportieve plannen. Bent u een sportieve wielrenner? Dan geniet u vast van het aanbod aerodynamische fietsen die tot op de millimeter nauwkeurig worden samengezet. Of bent u op zoek naar een veerkrachtige mountainbike voor recreatief of professioneel gebruik? Geen probleem voor Konijn Cycling. De waaghalzen die een fiets zoeken met sterke grip voor een parcours op een full suspension trail, krijgen een fiets afgesteld op hun gewicht. Word jij niet graag in een hokje geplaatst en wil je een fiets die geschikt is voor elke situatie? Dan is deze specialist het prefecte adres. In het ruime assortiment Centre vindt ieder wel wat wils. Kom snel uw nieuwe racefiets kopen bij Konijn Cycling Centre!

De racefiets specialist met een passie voor fietsen

Konijn Cycling Centre noemt zichzelf de racefiets specialist en die naam hebben ze zeker en vast verdiend. Zij hebben namelijk heel wat kennis en ervaring met deze specialis fietsen, wat komt door hun eigen hun passie voor alles wat te maken heeft met fietsen. Zo kunnen ze u altijd het beste advies geven en u helpen met het uitkiezen van de perfecte fiets. Als racefiets specialist staan zij u bij in elke keuze die u maakt. Ze helpen u uw fiets uitkiezen en afstellen aan de hand van uitvoerige fietsmetingen. Ook geven hun medewerkers raad rond de juiste uitrusting. Bovendien kunt u bij hen terecht voor een grondig en nauwkeurig onderhoud van uw racefiets. De organisatie staat u bij van begin tot eind, daarom zijn zij de racefiets specialist bij uitstek.