Fugelflecht
Image default
Sport

Kies uit verschillende soorten stootkussens, bokshandschoenen en meer

Bent u een vechtsporter en gebruikt u wel eens stootkussens? Dan weet u vast wel hoe belangrijk het is om een goede uitrusting en sterk materiaal te hebben. Voor alle soorten vechtsporten en trainingen bestaan er verschillende stootkussens. Er zijn bijvoorbeeld kleine en wendbare stootpads en grotere logge kussens. Bij conditietraining valt de keuze op de kleinere stootpads. De trainer kan zich namelijk sneller voortbewegen dan bij het gebruik van grote stootkussens. Wendbaarheid is ook een voordeel bij technische training waarbij de trainer een tegenstander nadoet. De grotere kussens zijn dan weer ideaal bij het oefenen van trappen en knietjes op specifieke delen van het lichaam. Bij Rumble Store Holland bent u aan het juiste adres voor tal van boksspullen, zoals stootkussen, bokshandschoenen en bescherming.

Stootkussens in combinatie met bokshandschoenen

Een stootkussen wordt vrijwel altijd gebruikt in combinatie met bokshandschoenen. Door eerst uw handen te tapen voordat u de bokshandschoenen gebruikt, zorgt u voor extra bescherming van de knokkels van uw hand. Ook blijven uw bokshandschoenen dan langer fris en netjes. Naast het intapen van de handen is het juiste materiaal natuurlijk het belangrijkst. Daarom hebben ze bij Rumble Store Holland verschillende opties wat betreft bokshandschoenen. U vindt er onder andere kleine maten, grote maten en handschoenen voor beginners en professionals. Kies uit verschillende kleuren en voor de dames zijn er zelfs roze handschoenen. Al mogen de heren zich daar natuurlijk ook aan wagen.

Ga voor de combideal

Als u enkel naar vervanging op zoek bent van uw versleten materialen, dan weet u waarschijnlijk precies wat u nodig heeft. Echter, voor de mensen die op zoek zijn naar een compleet nieuwe uitrusting heeft Rumble Store Holland ook combideals. Hierbij kiest u uit een selectie van zorgvuldig uitgezochte combinaties aan uitrustingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een paar stootpads met bokshandschoenen en een springtouw. Oefeningen om de conditie te verbeteren zijn met deze combinatie goed te doen. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van stootpads, een groot stootkussen en professionele bokshandschoenen. Kortom, neem de tijd om te bedenken wat u precies nodig hebt en kijk daarna naar de mogelijkheden van combinatiedeals of losse producten.