Fugelflecht
Image default
Auto's en Motoren

Alles voor je VW oldtimer vind je bij Paruzzi

Welk type Volkswagen heb jij? Een Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Kübel of een Volkswagen type 3? Misschien bezit je wel meerdere wagens als echte VW-fan. Hoe dan ook, je kunt onderdelen bestellen bij Paruzzi. Kleine parts als afdichtpluggen, lager bussen en bouten zijn op voorraad. Dat geldt ook complete motoren, remsystemen en bumpers. De voorraad is onderverdeeld in groepen en subgroepen. Je kunt online zoeken, maar ook de Paruzzi catalogus aanvragen. Er zijn zeven varianten om uit te kiezen: per klassieke Volkswagen een. Een los exemplaar kost €7,50. Doe je een aankoop van €50,00 of meer, dan krijg je een catalogus cadeau. Ieder jaar wordt het magazine geüpdatet. Er is tevens een online versie. Deze wordt per seizoen aangepast en bevat actuele prijzen per product. Wil je een herinnering ontvangen als er een nieuwe catalogus uitkomt? Meld je aan voor de nieuwsbrief en jij bent voortaan een van de eersten die het hoort!

 

De Paruzzi nieuwsbrief wordt gemiddeld genomen twee keer per maand gemaild. Er staan tips in over het onderhouden van je Karmann Ghia. Je leest over nieuwe Kever onderdelen. Aankomende evenementen worden aangekondigd. Online staat een archief met alle tot nu toe verstuurde nieuwsbrieven.  Zomaar twee onderwerpen die de afgelopen tijd aan de orde zijn geweest:

-het wijzigen van cilinderkoppen of nokkenas om meer vermogen te krijgen;

-problemen aan originele leidingen bij T25/T3 Bussen en hoe die op te lossen.

Verdwijnt een bepaald item uit de collectie dan wordt dit in de nieuwsbrief gemeld. Voor onderhoudsmiddelen en accessoires geldt hetzelfde. Vanzelfsprekend krijg je een alternatief gepresenteerd, inclusief het Paruzzi nummer. Zo is bijvoorbeeld het porseleinen bloemenvaasje uit productie genomen. Onder nummer 01011 is nu een kunststof exemplaar leverbaar. Het vaasje was overigens een van de eerste versierproducten voor Volkswagens. De nieuwe versie ziet er precies zo uit als de oorspronkelijke: ivoorkleurig en een veer als standaard. Het bloemenvaasje kun je tegen de voorruit of het dashboard klemmen met een zuignap.

https://www.paruzzi.com/nl