Fugelflecht
Image default
Gezondheid

Fysiotherapeut Lelystad vinden op internet

 

Fysiotherapeut Lelystad is de specialist voor fysio- en manuele therapie

 

Wanneer u op zoek bent naar een praktijk die gespecialiseerd is in het behandelen en begeleiden van mensen met lichamelijke klachten, bent u bij Fysiotherapeut Lelystad aan het juiste adres. Voor manuele therapie helpen onze specialisten u graag verder bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor fysiotherapie, handtherapie en pijn bij hoofd, hals en kaak. Onze Fysiotherapeut Lelystad staan graag voor u klaar. 

 

Het team van Fysiotherapeut Lelystad

 

Het team van Fysiotherapeut Lelystad bestaan uit specialisten met een fysio- en manuele therapie. Wij zullen onze krachten bundelen en kijken naar de beste behandeling en begeleiding voor uw klachten. Hierbij werken we eventueel samen met collega-therapeuten, de huisarts of een specialist. Onze behandelingen zullen de pijn aanzienlijk verminderen en middels persoonlijke behandelingen en contact willen we deze ook duurzaam laten verdwijnen. 

 

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerkfysiotherapie en hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat wij iedereen kunnen helpen bij het begeleiden en verminderen van de lichamelijke klachten. De klanten van Fysiotherapeut Lelystad zijn erg tevreden over onze behandelingen en scoren deze gemiddeld een 9.1. Doordat wij de mogelijkheid hebben om samen te werken met andere specialisten en vakmensen uit de zorg, kunnen wij u voorzien van de juiste hulp en in de juiste vorm. 

 

Wij vragen daarbij geen extra bijdrage voor speciale behandelingen zoals shockwave, echografie en taping. Dit zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Om te kijken of uw behandelingen volledig vergoed worden, kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. 

 

Bij Fysiotherapeut Lelystad staan we elke werkdag van 7:00 uur tot 21:30 uur voor u klaar. Ook wanneer u een druk leven heeft. U bent van harte welkom in onze kliniek.