Fugelflecht
Image default
Bedrijven

De unieke software van Scripted Consultancy.

Heeft u wel eens het idee dat een kritische blik op uw bedrijf, iemand van buitenaf, zou kunnen zorgen voor een verbetering van uw prestaties? Uit ervaring blijkt dat veel ondernemers door drukte geen goed overzicht hebben van hun onderneming en zo kansen mislopen. Dit is een vervelende situatie, zeker als u zich beseft dat een extern advies vaak veel geld kost en veel tijd in beslag neemt. Was er maar een manier waarop u snel en eenvoudig een extern advies kon inwinnen. Nou, die is er nu, met dank aan de software van Scripted Consultancy.

Wat u in essentie wil is dat uw bedrijfsactiviteiten eens worden afgelegd tegen de ideale situatie. Hoe ver staat u hier van af, en wat moet er gebeuren om deze ideale situatie te bereiken. De oplossing ligt dieper dan simpelweg wat modellen opzoeken op het internet, om hier vervolgens uw bedrijf op af te spiegelen. Er moeten namelijk meer veel factoren rekening worden gehouden, iets wat de unieke software van Scripted Consultancy voor u kan doen.

De software van Scripted Consultancy is een zogenaamd “expert-system”. Dit houdt in dat het de kennis van een expert weerspiegeld. De kennis van een expert is in dit systeem gestopt, waardoor het geautomatiseerd is. De kennis is nu dus eenvoudig en snel beschikbaar, zonder dat hier veel werk aan vooraf hoeft te gaan. Zie de software van Scriped Consultancy dus als een digitale expert, met alle voordelen van dien.

Dit is leuk en aardig, maar wat is uw voordeel hierbij? Simpel, u kunt gemakkelijk en snel toegang verkrijgen tot dit systeem en dus tot een professionele kijk van een expert op uw onderneming, met alle positieve uitkomsten tot gevolg.

Wij zien dit product als ideaal voor bijvoorbeeld kleine ondernemers zonder groot budget. Simpel, betaalbaar en kwalitatief. Dat, is Scripted Consultancy.

https://www.scriptedconsultancy.com/