Fugelflecht
Huishoudelijk

De Master Lock 5400D select acces key storage box review

De Master Lock 5400D Select Access Key Storage Box is ontworpen als een veilige opbergplek van een reservesleutel. Dit product kan worden gebruikt als opbergplek voor een tweede set sleutels van je huis om daarmee te voorkomen dat je ergens je sleutels laat rondslingeren en daarmee in verkeerde handen komen. En ja inbrekers kijken ook onder die steen bij de voordeur. Het is ook een handig middel voor huisbazen en eigenaren van vakantiehuisjes. Het kan als opslag dienen voor een reservesleutel van een auto in bepaalde gevallen.

Volgens locksecure.nl (in Amsterdam) is de sleutelbox heeft een schacht die om de meeste deurknoppen past. Het kan de meeste deurklinken afsluiten die werken middels een grendel. Als je een meer permanente oplossing wil dan heeft Master Lock ook nog een key storage box die is ontworpen om aan het huis bevestigd te worden door middel van extra veilige schroeven.

De key storage box laat de gebruiker de combinatie bepalen. Dit laat jou de keuze om een makkelijk te onthouden combinatie te kiezen. Als je denkt dat om welke reden dan ook de veiligheid in het gedrang komt kun je de code makkelijk resetten en daarmee ook de veiligheid waarborgen van je huis en het slot.

De Master Lock 5400D is een ideale manier om mensen het huis in te laten als je zelf weg bent. Daarom wordt het ook zo vaak gebruikt in huizen die te koop staan door makelaars . De deuren kunnen worden geopend om bezichtigingen te doen door elke makelaar die de combinatie van het slot heeft, en dan hoeft de eigenaar niet bij elke bezichtiging aanwezig te zijn of thuis.  Wanneer de gebruiker klaar is met de sleutel kan hij deze eenvoudig terugplaatsen in de box en is de sleutel veilig opgeborgen. Het kan ook gebruikt worden door mensen die inspecties uitvoeren vlak voor een onroerend goed transactie.

Voor eigenaren van vakantiehuisjes geeft de sleutelbox de mogelijkheid om huurders binnen te laten terwijl ze zelf weg zijn. Zodra de huur is geregeld kun je simpelweg de code mailen naar de huurder. Als ze zijn gearriveerd geven ze de code en hebben ze toegang tot het vakantiehuis. Aan het eind van hun verblijf stoppen ze de sleutel terug in de box voor de volgende bezoekers en aan het eind van het seizoen kan de code gewijzigd worden. 

Terwijl sommige mensen ook de master lock key gebruiken als opbergplek voor hun autosleutels zijn hier toch een paar waarschuwingen op hun plaats. De opbergplek is niet waterdicht dus zul je deze moeten plaatsen op een pek die enigszins beschut is. In toevoeging daarop zou je de box op enige afstand van de uitlaat moeten plaatsen omdat de hitte van de uitlaat er anders voor zorgt dat de box gaat smelten.

De Master Lock 5400D Select Access Key Storage Box kan de frustratie helpen voorkomen van het jezelf buitensluiten uit je eigen huis. Het kan ook gebruikt worden om toegang te geven tot diegenen die toegang tot een huis nodig hebben zonder dat je er zelf bij hoeft te zijn. Volgens slotenmaker in Amsterdam locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam is een betaalbare oplossing die makkelijk opgehangen en herplaatst kan worden.