Fugelflecht
Woning en Tuin

Goedkope vloertegels kopen

Voor goedkope vloertegels kopen moet je niet in de grote bouwmarkten kijken. Deze bouwmarkten zoals Gamma hanteren allemaal dezelfde prijzen en zijn vaak veel te duur. Je kunt soms wel in de aanbiedingen goedkope vloertegels kopen maar dit komt niet vaak voor. Waar je wel goedkope vloertegels kunt kopen is in een outlet.

Een outlet is een winkel waar de vloertegels rechtstreeks uit de fabriek komen. Dit zijn de vloertegels dat na de productie zijn overgebleven en in plaats van deze te vernietigen worden ze in een outlet verkopen. Zo is goedkope vloertegels kopen mogelijk geworden tegen de helft van de prijs.

Het concept van outlet is sinds al een paar jaar in Nederland en er doen steeds meer bedrijven aan mee. In Amerika doen ze het al veel langer en is outlet een heel bekend vorm van winkel. In Nederland is het nog alleen beperkt omdat we natuurlijk een klein land zijn en minder produceren.

Het aantal vloertegels voorraad is dan ook beperkt en gaat vaak snel op. Als je goedkope vloertegels wil kopen zul je er daarom snel bij moeten zijn. De outlet winkels kun je online vinden en je kunt ook gelijk zien wat de prijzen zijn voor goedkope vloertegels kopen.

hornbach.nl

fliesenxl.com

megadumpnunspeet.nl