Fugelflecht
Electronica en Computers

Audiovisuele dienstverlening voor uw bedrijf

Wanneer u als bedrijf een presentatie moet geven op een beurs en of op een locatie waar wel alles op het gebied van audio en beeld goed werkend zal moeten zijn is het noodzakelijk om hier een specialist bij te betrekken. Een presentatie geven en er 10 minuten van tevoren achter komen dat uw presentatie niet goed zichtbaar is of het geluid niet optimaal is een ware nachtmerrie voor bedrijven. Het komt nog steeds regelmatig voor en is natuurlijk compleet overbodig als u hier de juiste voorbereiding voor treft. Maar vaak zijn er zaken waar u weinig tot geen invloed op kunt uitoefenen en afhankelijk bent van derden. Hoe kunt u er dan zeker van zijn dat alles perfect is geregeld? Juist door een specialist in te huren op het gebied van Audiovisuele Dienstverlening als Faas media om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes is voorbereid en werkt.

Zorgeloos presenteren

Jazeker dat is het motto van JFAD. Wanneer u alleen een beamer wilt huren voor een evenement dan kunt u dit natuurlijk ook zelf regelen maar vergeet niet dat het voor evenementen en of grote presentaties al spannend genoeg is om alles tot in de puntjes geregeld te krijgen. Regelmatig wordt JFAD ingehuurd om voor congressen en evenementen het geluid en beeld compleet te verzorgen. Juist de kennis om hier een professionele opstelling te realiseren waar de kleinste details als lichtinval en goed geluid tijdens het presenteren enorm belangrijk zijn.

Dienstverlening JFAD

Natuurlijk kunt u ook uw eigen bedrijfspresentatie ruimte op kantoor door JFAD laten regelen en of een digibord of smartboard bestellen die het mogelijk maakt om de onderlinge communicatie nog interactiever te maken. JFAD is een allroud AV media specialist die verder gaat dan alleen een beamer huren. Vooral zorgen dat uw wensen t.a.v presentaties optimaal wordt gerealiseerd is onze expertise en helpen we klanten graag verder mee.