Fugelflecht
Bedrijven

ArenA, Ziggo Dome en GåRD; de perfecte combinatie!

Een bezoek aan Amsterdam is natuurlijk niet compleet zonder een blik te werpen op de Amsterdam ArenA. Je weet wellicht niet dat er nog veel meer te vinden is dan een voetbalstadion, ook mensen die allergisch zijn voor ronde voorwerpen met zwart en witte stippen (dit noemen we een voetbal) kunnen hier genieten van films in de bioscoop, live muziek en heerlijke gerechten bij een gezellig restaurant in Amsterdam Zuidoost. En als je even rustig wilt bijkomen van al deze attracties hebben we ook nog een mooie tip voor je om te overnachten. Welkom in de ArenA, de plek in Amsterdam waar altijd iets te beleven valt!

Amsterdam ArenA

Dit is het thuishonk van de Amsterdamse voetbalclub Ajax. Hier worden alle thuiswedstrijden gespeeld van de helden in rood en wit. Op de dagen dat de voetballers elders hun kunsten vertonen worden er in de Amsterdam ArenA andere evenementen georganiseerd. Bijvoorbeeld concerten of een bijzondere kick-off. Gasten uit het binnenland en buitenland stromen toe om een kijkje te nemen in het stadion. Daarvoor zijn er de speciale Ajax Inloop Tours waar je aan kunt deelnemen. In een tour van pakweg een uur leer je veel over de rijke historie van Ajax met uitleg van een ervaren gids.

Ziggo Dome

Je kunt er niet omheen, de Ziggo Dome in Amsterdam Zuidoost. Hier komen artiesten van heinde en verre om de tent helemaal op zijn kop te zetten. Naast live muziek worden hier ook diverse andere evenementen georganiseerd waaronder entertainment voor de hele familie. Deze enorme Ziggo Dome biedt ruimte aan maar liefst 17.000 mensen, toch is de akoestiek in het gebouwd bijzonder goed. Je kunt niet alleen naar muziek luisteren, hier kun je het ook echt voelen. In je lijf tot diep in je ziel, een concert in deze Ziggo Dome moet je echt een keer meemaken. Wil je eerst een hapje eten? Voor een restaurant bij Ziggo Dome moet je zeker verder lezen op deze pagina.

AFAS Live

Wellicht ken je deze locatie beter als de voormalige “Heineken Music Hall”. Sinds 2001 biedt AFAS Live toegang aan zo’n 600.000 bezoekers per jaar voor een heerlijke avond uit. De Black Box zaal wordt geroemd om de fantastische akoestiek die helemaal is ingericht voor de weergave van versterkte muziek. Deze locatie is meermaals genomineerd voor de prestigieuze Pollstar Award voor beste, internationale concertlocatie. Naast evenementen voor iedereen worden hier ook zakelijke evenement georganiseerd. Als je naast een avondje stappen ook behoefte hebt aan een comfortabele thuisbasis kun je terecht in het nabij gelegen Courtyard hotel.

Courtyard Hotel

Oh, dat is toevallig, we hadden het net over het Courtyard hotel, een nieuw hotel dat pal naast het ArenA terrein ligt en daarmee de ideale uitvalsbasis is voor dit hele gebied. Je wordt met open armen ontvangen in de prachtige foyer door het vriendelijke personeel. Het betreft een relatief nieuw hotel van Marriott wat je zult merken aan de prachtige kamers met alle moderne faciliteiten die je maar kunt wensen. Dit hotel is geschikt voor zowel particuliere gasten als voor zakelijke reizigers. Je bent hier direct in het centrum van de activiteiten, en als je trek hebt is een bijzonder scandinavisch restaurant in Amsterdam Zuidoost op letterlijk een steenworp afstand.

GåRD restaurant in Amsterdam Zuidoost

De staf van GåRD verzoekt de hotelgasten geen gehoor te geven aan de steenworp, dat was spreekwoordelijk bedoeld! GåRD is een gezellig en representatief restaurant dat deel uitmaakt van het Courtyard hotel, maar ook gasten van buitenaf zijn welkom om kennis te nemen van de Nordic keuken. Wat is dat? Hier kun je genieten van de beste gerechten die de Scandinavische keuken te bieden heeft, en nog een aantal culinaire verrassingen die je niet snel op de menukaart aan zult treffen! Wanneer je op zoek bent naar een restaurant in de buurt van Amsterdam ArenA en AFAS Live ben je hier aan het juiste adres!

Je ziet het, het Amsterdam ArenA gebied is een feest voor de ogen, de oren en voor de mond. Waar ga jij beginnen?

 

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/