Fugelflecht
Eten en drinken

Een restaurant waar u ook een feest kunt geven

In het Gelderse Duiven is een nieuw Grand café Restaurant bij Welling gekomen waar meer mogelijk is dan alleen van een heerlijk diner te genieten. Het restaurant ligt centraal in Duiven en heeft een bijzonder ruime opzet waardoor er ook regelmatig feesten worden gegeven door kleine als ook grote groepen. Of het hier nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, diner, evenement, bruiloft of gewoon zaalverhuur het is een ideale locatie waar je een knallend feest kunt geven en waar een heerlijke ambiance ervoor zorgt dat uw gasten het naar hun zin zullen hebben.

De faciliteiten van de locatie

Natuurlijk is de locatie erg belangrijk en dit kunt u allen beoordelen na een bezoek aan ons Grand café-restaurant. Wel kunnen wij enkele bijzonderheden vermelden. Er zijn drie verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor uw besloten feest. Ten eerste is er een speciale VIP ruimte die optimaal is geïsoleerd en een eigen ingang heeft. U heeft hier een bar met de mogelijkheden voor een live band of DJ. U kunt hier aan tafels zitten of er een grote danszaal van maken en er is voor bedrijven alles aanwezig voor een presentatie.

Het Grand cafe zelf is een mooie plek waar geborreld kan worden met hapjes en drankjes. Er staan hier hoge staan en zit tafels en de ruimte is sfeervol ingericht. Het restaurant kan eventueel ook volledig afgehuurd worden wanneer u bijvoorbeeld met uw vrienden wilt dineren.

Op maat uw wensen centraal stellen

Natuurlijk heeft u altijd eigen wensen t.a.v. het feest dat u wilt gaan organiseren. Denk u bijvoorbeeld aan een thema of moeten er extra voorzieningen worden getroffen dan is dit allemaal te bespreken. De evenement managers bij welling hebben jarenlange ervaring met het organiseren van feesten voor kleine als ook grote groepen. Ze denken graag met u mee en laten niets aan het toeval over. Wanneer je dus specifieke wensen hebt dan kunt je hier gewoon bij welling een invulling aan geven.

http://www.bijwellingduiven.nl