Fugelflecht

Restaurant aan het recreatiegebied Rhederlaag

Het recreatiegebied de Rhederlaag is steeds populairder geworden in de afgelopen Jaren met ruim 350 hectare aan plassen is het een gewilde omgeving voor watersporters. Maar ook door de centrale ligging bij o.a. de Posbank en steden als Arnhem en Doetinchem zijn er voldoende mogelijkheden voor recreatie. Voor wie overigens volop wil genieten van de plassen zijn hier voldoende mogelijkheden om vanuit een recreatiepark, met allen eigen jachthavens, mooie uitstapjes met de boot te maken. Zowel de Ijssel als de Rijn zijn snel e bereiken. Omdat een restaurant natuurlijk niet mag ontbreken in een dergelijk gebied bevelen wij restaurant De Kommensaal zeker aan.

Mogelijkheden bij restaurant de Kommensaal

Bij het restaurant de Kommensaal kunt u op verschillende manieren terecht. Wilt u in de zomer heerlijk genieten van een diner of gewoon op het enorme terras lunchen dan is dit de plek om te zijn. Het is er altijd gezellig druk en of u nu met de kinderen een pannenkoek komt eten of “a la carte” wilt eten van de heerlijke kaart met verse streekgerechten. Ook is er de mogelijkheid om met een groot gezelschap een ruimte af te huren of gezellig te komen borrelen met vrienden in het Grand Cafe. Kortom veel mogelijkheden om hier een smaakvolle maar vooral ook gezellige avond te hebben.

Direct omgeving

Omdat u natuurlijk ook tijdens uw vakantie meer wilt dan alleen op het vakantiepark te verblijven adviseren we ook om eens de directe omgeving te verkennen. Naast de posbank als groot natuurgebied in de direct omgeving is er natuurlijk ook de mogelijkheid om eens heerlijk te shoppen in Arnhem. Wilt u met de kinderen iets leuks ondernemen dan is er ook nog Burgers Zoo of het openlucht museum in Arnhem. Ook kunt u naar het pittoreske Doesburg gaan waar veel ateliers zijn gevestigd.