Fugelflecht
Image default
Gezondheid

3 dingen die je niet weet over fysiotherapie in Drunen

Je gaat naar de fysio wanneer je een lichamelijke klacht ervaart. Dit kan een heel onschuldig iets lijken, maar in werkelijkheid kan het soms erger zijn dan je denkt. Wanneer je ergens last van hebt en de pijn wordt niet minder na 2 weken, dan heb je hoogstwaarschijnlijk een blessure opgelopen. Blessures zijn erg vervelend en die kunnen ook nog eens behoorlijk lang aanhouden als je hiervoor niet de juiste behandelingen neemt. Daarom is het belangrijk dat je naar fysiotherapie in Drunen gaat. Fysiocare is een fysio waar je voor veel verschillende dingen terecht kan. Lees verder in het artikel waarvoor! 

Fysiocare niet alleen voor fysiotherapie

Je denkt misschien dat iedere fysio hetzelfde is en daadwerkelijk alleen maar fysiotherapie geeft. Echter heeft Fysiocare daar verandering in gemaakt en je kan er dus terecht voor een aantal andere dingen. 

Drie dingen die niet weet over Fysiocare schrijf ik hieronder op! 

  1. Fysiocare is een fysio met drie vestigingen waarvan er eentje in Waalwijk de tweede in Drunen en de derde in Bergeijk. De fysiopraktijk heeft dus drie verschillende vestigingen. 

  2. Fysiocare heeft veel gespecialiseerde in het team en iedere specialist is gecertificeerd in zijn eigen vakken, zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken om iedereen zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van zijn of haar klachten af te helpen. 

  3. Fysiocare heeft een leefstijlprogramma waarbij je een twist aan je levensstijl kan maken, of dit nu om afvallen, aankomen of gewoonweg betere eet keuzes maken is, dat maakt voor Fysiocare niet uit! 

Fysiocare heeft een eigen fitness ruimte waar je terecht kan voor fitness lessen en begeleiding in oefeningen wanneer het fitnessen voor jouw nieuw is en je niet zo goed een weg kan vinden. Op de website kun je je hiervoor aanmelden en een persoonlijk plan laten maken.