Fugelflecht
Image default
Zorg

Ziektekostenverzekeraar kiezen voor volgend jaar

Het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur. Het is dus de hoogste tijd om weer eens uw zorgverzekering onder de loep te nemen. Voldoet deze nog aan al uw wensen en biedt deze nog wel de juiste vergoedingen? Zo niet, dan is nu het moment om over te stappen op een andere zorgverzekering. Ook volledig van ziektekostenverzekeraar veranderen is een mogelijkheid. Wellicht dat een regionale zorgverzekeraar beter aansluit bij uw verwachtingen. Salland is er speciaal voor iedereen die in de gelijknamige regio woont. Al anderhalve eeuw bieden wij kwalitatieve zorgverzekeringen tegen een lage premie voor iedereen in Gelderland of Overijssel.

Verzekeren bij Salland

Het doel van Salland is altijd geweest om goede zorg mogelijk te maken voor iedereen. Of u nu jong of oud bent, ziek of gezond, iedereen heeft recht op de beste zorg dicht bij huis. Daarom betaalt iedereen bij ons dezelfde lage premie voor de basisverzekering. Salland zet zich in voor de zorg in de omgeving en draagt graag haar steentje bij. Dit doen we bijvoorbeeld door te investeren in verschillende initiatieven die zich sterk maken voor de zorg. Daarbij houden we zelf ook de kwaliteit van de zorg in de gaten, door in gesprek te gaan met zorgaanbieders in de regio.

Collectieve zorgverzekering

Als u in aanmerking komt voor een collectieve zorgverzekering, dan is uw zorgpremie nog voordeliger. Een collectieve zorgverzekering kunt u afsluiten via uw werkgever, of de vereniging waar u lid van bent. Salland maakt hiervoor afspraken met veel verschillende bedrijven en verenigingen in de regio. Als u werkzaam bent bij een van deze bedrijven, of lid van een van deze verenigingen, dan kunt u gebruik maken van de collectiviteitskorting. Op onze website kunt u zien of wij afspraken hebben gemaakt met uw werkgever of vereniging. Natuurlijk helpen wij u ook graag telefonisch verder.

https://www.salland.nl/