Fugelflecht
Image default
Beauty en verzorging

Tekort aan voedingsstoffen?

Er zijn veel verschillende soorten dingen die we innemen via een pil vorm. Denk bijvoorbeeld eens aan de vitamines die je misschien dagelijks inneemt, of die paracetamol die je inneemt als je ziek bent. Ook bijvoorbeeld kruiden of specerijen die je normaal niet lekker vindt, kun je innemen via een capsule.  Sommige stoffen zijn namelijk simpelweg niet lekker om in te nemen. Hiernaast kan het ook onhandig zijn om sommige stoffen buitenshuis mee te nemen. Zelfgemaakte capsules zijn hier de oplossing voor. Dit is dé manier om snel en makkelijk de stoffen binnen te krijgen. Op deze pagina lees je alles over het maken van je eigen capsules, en wat je er allemaal in kunt doen. Lees dus snel verder als je hier meer over wil weten!

Bepaal het formaat

Het is misschien een open deur, maar iedere stof heeft een andere werking en van iedere stof heb je dan ook een andere dosering nodig. Het is daarom enorm belangrijk dat je het juiste formaat capsules kiest. We hebben een aantal verschillende soorten maten capsules. Het kleinste formaat capsules dat we aanbieden is formaat vier. Hierna krijg je iets grotere formules met maat drie en nog grotere capsules met formaat twee. De capsules lopen op tot formaat nul en de grootste capsules die we aanbieden zijn de capsules met het formaat 00.

Wat voor soort capsules?

Naast het feit dat het enorm belangrijk is om het goede formaat capsules te gebruiken, is het ook belangrijk om te kijken naar het soort capsules. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van je levensstijl. Zo zijn er de standard capsules aan die gemaakt zijn van gelatine. Hiernaast zijn er ook vegetarische capsules op de markt beschikbaar. Deze zijn natuurlijk enorm handig als je vegetariër bent. Je kunt dan je kruiden, vitaminen of andere stoffen alsnog gewoon via een vegetarische capsule innemen.

Voeding

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Hier kan een voedingsplan je bij helpen als je niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Je kunt erachter komen door je bloedwaardes te laten testen. Als je eenmaal weet welke bepaalde stoffen je tekort of juist te veel binnenkrijgt, kun je hier actie op ondernemen. Op deze manier creëer je een zo gezond mogelijke levensstijl. Als je er hiernaast voor zorgt dat je een dagelijkse portie beweging hebt, zul je merken dat je veel meer energie hebt. Ook zul je je hierdoor vele malen beter voelen. Als je meer wil lezen over een goed gevoel hebben, lees dan ook eens deze blog.

https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/een-goed-gevoel-hebben-is-het-halve-werk/