Fugelflecht
Image default
Beauty en verzorging

Botox laat uw jonge uitstraling weer terugkomen

Zit u over een behandeling met Botox na te denken omdat u er graag weer uit wilt zien hoe u zich voelt, in plaats van vermoeid of ouder? Een Botox behandeling is dan een uitstekende oplossing. Het is aan te raden om een Botox behandeling uit te laten voeren door een ervaren specialist. Een toonaangevende kliniek voor behandelingen met Botox is Van Lennep Kliniek. Deze kliniek heeft meerdere vestigingen in Zuid Holland, namelijk in Den Haag, Wassenaar en Oegstgeest.

Alle specialisten die werkzaam zijn binnen Van Lennep Kliniek zijn NVCG gecertificeerd, cosmetisch arts KNMG en zijn uiteraard ervaren. Voor iedere behandeling wordt bij Van Lennep Kliniek ruim de tijd genomen. De artsen hebben veel oog voor detail maar natuurlijk wordt ook het totaalbeeld zeer nauwlettend in de gaten gehouden.

Verschillende soorten klachten kunnen op een effectieve en natuurlijke manier behandeld worden met Botox. Botox behandelingen die Van Lennep Kliniek aanbiedt zijn:

  • Voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes
  • Rimpeltjes op de bovenlip, rimpeltjes op de neus, wenkbrauwlift
  • Afhangende mondhoeken, strakkere kaaklijn, putjes in de kin
  • Halslijnen, Gummy Smile (tandvleeslach)
  • Migraine, overmatig zweten, tandenknarsen of kaakklemmen

Botox kan er niet alleen voor zorgen dat uw jonge uitstraling weer terugkomt, het kan ook u w hoofdpijn of overmatig zweten wegnemen.

Door het samentrekken van spieren in het gezicht kunnen fijne lijntjes of rimpels veroorzaakt worden. Door Botox wordt de overmatige spieractiviteit tijdelijk verminderd. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zorgt het voor een ontspannen gevoel. De werkzame stof in Botox is botulinetoxine. Een behandeling met Botox duurt tussen de 5 en 15 minuten, afhankelijk welke en hoeveel gebieden u behandeld wilt hebben. Een behandeling doet geen pijn, het prikje van de fijne naald voelt als het epileren van een haartje.   

Hoogwaardige huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals

Zoekt u een goed huidverzorgingsproduct waar u niet alleen tijdens een behandeling in de kliniek baat bij heeft maar waar u uw huid ook thuis mee kunt behandelen? SkinCeuticals is een hoogwaardig huidverzorgingsproduct dat de gezondheid van de huid helpt te verbeteren.

De producten van SkinCeuticals zijn verkrijgbaar bij Van Lennep Kliniek, tevens kunt u hier genieten van deze heerlijke huidbehandeling.

https://www.vanlennepkliniek.nl/