Fugelflecht
Image default
Beauty en verzorging

Bij deze kapper in Delft heeft u geen afspraak nodig

Bij Mienis kapper in Delft heeft u geen afspraak nodig. U bent meer dan welkom om binnen te lopen en te kijken of u meteen geholpen kunt worden. Ook als u even moet wachten hoeft u zich niet te vervelen. Deze kapper in Delft heeft namelijk een mooie klassieke inrichting die het wachten een stuk leuker maakt. Als u dan aan de beurt bent krijgt u de volledige aandacht van een professioneel getrainde en opgeleide kapper. Niet alleen wordt er naar uw wensen geluisterd, als u om advies vraagt krijgt u informatie over de laatste trends op haargebied. Door naar u te kijken als persoon kunnen de kappers van Mienis kapper in Delft u een kapsel adviseren die past bij het totaalplaatje en waarmee u straalt.

Wat voor soort behandelingen worden bij deze kapper in Delft aangeboden?

Deze kapper in Delft onderscheidt zich ook door alle behandelingen waar u uit kunt kiezen. Basis- of luxe behandelingen zijn allemaal mogelijk. Neem bijvoorbeeld omvorming. Met de behandeling omvorming kunt u golven of krullen in uw haar laten zetten. Het hoeft niet meteen een volle krullenbol te worden, u kunt ook kiezen voor de gulden middenweg waarbij u een deel van uw haar golvend of krullend laat maken. Bij deze kapper in Delft gebruiken ze alleen de beste vloeistof om uw haar te krullen, zo krijgt u geen beschadigd en afbrekend haar.

Wat kost het?

Voor omvorming bij kort haar zit het tarief op minimaal 55 euro en bij lang haar ligt het tarief op 95 euro. Voor gedeeltelijke omvorming zal u rond de 48,50 euro kwijt zijn. Wat betreft knippen, kleuren en stylen zijn er ook weer verschillende prijzen, afgestemd op de lengte van uw haar of de mate aan werk die uw behandeling vereist. Ook kunt u een luxe behandeling kiezen zoals het verven en/of epileren van uw wenkbrauwen. Een hoofdmassage en warmtebehandeling behoren ook tot de mogelijkheden en kosten 11 euro extra. Leuk om te weten is dat u bij deze kapper in Delft gratis uw nekharen kunt laten verwijderen en uw bakkebaarden en pony kunt laten bijknippen. Voor de vaste klanten die iedere 6 weken terugkeren zijn er zelfs speciale kortingen.

https://mienis-kapsalon.nl/