Fugelflecht
Image default
Woning en Tuin

Laat een specialist je voegwerk professioneel uithakken

Van den Bogaart Gevelrenovatie is een bedrijf uit Volkel, Noord-Brabant, met jarenlange ervaring waar je terecht kun om je voegwerk te laten uithakken. Veel mensen maken dankbaar gebruik van deze service omdat hun voegen niet langer van voldoende kwaliteit zijn om de gevel te beschermen tegen de weersomstandigheden. Bovendien geven oude, afgebrokkelde voegen de muur van de woning of het bedrijfspand een onverzorgde uitstraling, waar natuurlijk niemand op zit te wachten.

Waarom is het nodig om voegwerk uit te laten hakken?

De voegen in een muur hebben een belangrijke functie. Ze zorgen ervoor dat water zich niet tussen de stenen kan nestelen en dragen bovendien bij aan het isoleren van het gebouw. De vele (zure) regen in Nederland stelt ze echter behoorlijk op de proef en het komt dan ook steeds vaker voor dat mensen te maken krijgen met scheurtjes in de voegen. Om dit op te lossen moet je het voegwerk laten uithakken, reinigen en vervangen door bijvoorbeeld Van den Boogaart Gevelrenovatie uit Volkel, Noord-Brabant.

Verwachtingen die je mag hebben bij een specialist

Bij Van den Bogaart Gevelrenovatie wordt er veel waarde gehecht aan het leveren van een goede service voor alle klanten in Noord-Brabant en daarbuiten. Daarom kan je er hier niet alleen vanuit gaan dat de werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd, maar profiteer je ook nog eens van uitstekende nazorg. Dus nadat de specialisten klaar zijn met het voegwerk uithakken, verwijderen en vernieuwen, lopen ze alles nog een keertje na om te controleren of het echt aan alle eisen voldoet. Pas dan is de klus echt geklaard! Zijn er stukken vergeten of laat er voegwerk los? Met een belletje staat de specialist bij jou voor de deur om de herstellingswerkzaamheden uit te voeren.

Kies voor een duurzame optie

Als je 100% zeker wilt weten dat je nog vele jaren kunt genieten van jouw nieuwe voegwerk, kan je er altijd voor kiezen om de gevel na de renovatie te laten impregneren. Dit houdt in dat er een speciaal middel wordt aangebracht op de stenen en voegen, dat een nog betere bescherming biedt tegen (regen)water. Zo hoef je niet bang te zijn dat je binnen de kortste keren weer hulp moet inroepen.

https://bogaartgevelrenovatie.nl/