Fugelflecht
Image default
Financieel

Koop ethereum met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins

U kunt etherisch kopen met bankoverschrijving of creditcard via BTC. Dit is niet de meest gebruikelijke manier om ether te kopen, maar het is een van de handigste. Een van de redenen waarom u mogelijk moeite heeft om ether te krijgen van een uitwisseling is dat zij u waarschijnlijk een vergoeding in rekening brengen voor het verwerken van uw bestelling. Een andere reden is dat ze niet alle belangrijke valuta accepteren, zodat uw kans op een goede prijs kan worden beperkt. Wanneer u Ethereal met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins koopt, heeft u de controle en hebt u volledige controle over uw bestelling.

 

Nu voordat we hier in zijn, laten we kijken naar wat het eigenlijk betekent om etherisch te kopen met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins. Wanneer u Ethereal koopt via creditcard of bankoverschrijving, neemt de uitwisseling uw geld en brengt het in een rekening die zij bezitten. Ze houden een klein bedrag van de transactiekosten voor zichzelf en de rest zal naar je toe gaan. Uw bankrekening heeft meestal een limiet aan het contant geld dat u hebt ingetrokken. Dus, wanneer u een aanbod op een uitwisseling ziet om u geld te sturen, wilt u ervoor zorgen dat u toegang hebt tot dat bedrag voordat u deze uitgeeft.

Er zijn enkele uitzonderingen, zoals in sommige gevallen heeft u mogelijk toegang tot fondsen nadat u de transactie hebt verzonden, maar uw fondsen worden in plaats daarvan gehouden door de uitwisseling.

 

Een ander voordeel is dat als u veel geld hebt om over te zetten naar uw account (zoals u zou willen als u iets duurs koopt), dan hoeft u niet door een creditcardproces te gaan. De meeste mensen niet, daarom winkelen de meeste mensen online. Plus Banks kunnen de meeste transacties online doen. Een ander voordeel van het gebruik van uw bankrekening is dat u meestal een tijdje aan het geld kunt vasthouden en wilt wachten om betaald te worden. Veel verkopers betalen alleen via creditcards, dus het gebruik van uw bank in plaats van een creditcard kan een echt voordeel zijn als u op een groot stuk geld wacht.

 

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om het geld rechtstreeks vanaf je bankrekening te sturen. U kunt dit op elk moment doen. Omdat u uw eigen bank gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over iets met het doen. PLUS Als u de wisselkoersen waarschijnlijk erg goed is. Je gaat waarschijnlijk een betere wisselkoers krijgen met behulp van de bankoverschrijving dan je zou hebben gekregen door een creditcard of Paypal te gebruiken.

 

U kunt uw eigen bank gebruiken om etherisch te kopen met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins als u wilt. Als u niet gaat dan naar een van de vele verkoperse sites die de uitwisseling voor u zullen maken. Je zult merken dat ze zowel grote banken als laadkaartaccounts accepteren. Ze vragen meestal alleen om uw bankrekeningnummer wanneer u de bestelling plaatst.

 

Het punt om te onthouden is dat als uw bank geen creditcardtransfers of bitcoins ondersteunt, misschien wilt u een andere financiële instelling gebruiken. Het maakt echt niet uit welke, omdat de meesten van hen je kunnen bieden wat je nodig hebt. Zelfs als ze niet kunnen aanbieden wat je wilt, zullen ze waarschijnlijk veel vaker met je samenwerken dan als je ervoor kiest om zaken te doen met een bank die geen methode ondersteunt. Dat is omdat het bankoverdrachtsproces sneller en gemakkelijker is wanneer gedaan met een creditcard dan wanneer u een bankrekening gebruikt.

Klik hier BitcoinMeester