Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Ga speeddaten en ontmoet tot 20 singles van jouw leeftijd

Veel singles hebben al meegedaan met onze speeddate avonden. Speeddaten is namelijk een makkelijke en vooral leuke manier om andere singles van jouw leeftijd te ontmoeten. En het leuke van speeddaten is dat je de andere singles in real life ontmoet. Dus niet meer vanachter een beeldscherm, waarbij je ook nog eens nooit 100% zeker weet of degene op de foto ook echt degene is met wie je aan het kletsen bent. Met speeddaten zitten jouw dates gewoon tegenover jou, andere mensen in het echt ontmoeten is toch echt veel leuker!

Wanneer je met ons gaat speeddaten is de kans dat je een match vindt wel 90%. Heb je een match gevonden? Jullie kunnen nu samen gaan uitzoeken of er meer in zit, wie weet wel een mooie toekomst samen. Het kan natuurlijk ook zijn dat het tussen jullie uiteindelijk op niets uitloopt. Niet getreurd, dan doe je gewoon weer mee met één van onze speeddate avonden. En misschien was jouw match dit keer geen relatiemateriaal maar zijn jullie wel goede vrienden geworden. Aan speeddaten kan je, naast het vinden van de liefde, dus ook de leukste vriendschappen overhouden.

Goed georganiseerde speeddates

Wij durven wel te zeggen dat wij onze speeddate avonden uitermate goed organiseren. We zien altijd blije en vrolijke deelnemers die na afloop zeer tevreden zijn. We zorgen ervoor dat je altijd lekker veel dates hebt, je zal zo tussen de 15 en 20 singles ontmoeten. Het vele aantal singles maakt de kans op een match ook zo groot. Tijdens het speeddaten hangt er altijd een gezellige en ontspannen sfeer. Natuurlijk is iedereen in het begin een beetje zenuwachtig, maar binnen 5 minuten is dit eigenlijk altijd over en zijn alle singles leuk aan het daten.

Heb jij op- of aanmerkingen over onze speeddate avonden? Wij horen jouw feedback graag en zullen bekijken of we er wat mee kunnen. En was je toch niet tevreden over jouw speeddate avontuur? Dan krijg je gewoon je geld terug van ons!

Speeddaten kan overal

Of je nu mee wilt doen aan een speeddate avond in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven, het kan allemaal! Wij zijn in veel grote steden door het hele land te vinden.

Boek snel jouw ticket via onze site en ga het dating avontuur aan!

 

https://speeddateavonden.nl/