Fugelflecht
Image default
Gezondheid

Haal het beste uit jezelf met assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining zal ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Het doel van deze training is dan ook dat je uiteindelijk met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Dit doel is te realiseren door jou hoogst persoonlijke aandacht te geven. Iedereen is natuurlijk uniek en heeft een andere aanpak nodig. Dat is dan ook wat onze assertiviteitstraining zo effectief maakt. Door onze expertise op dit gebied kunnen wij gemakkelijk zien waar jouw triggerpunten zitten. Zo halen we samen het zelfvertrouwen in jou naar boven. Tijdens de training zijn we bezig met het ontwikkelen van jouw vaardigheden en kwaliteiten. Zo kan je daar in uitblinken in jouw dagelijkse leven. 

Ben jij geschikt voor deze training?

Ben jij iemand die discussies graag uit de weg gaat? Of vind je het lastig om ‘nee’ te zeggen? Of heb je last van angst al moet je voor een grote groep presenteren? Dan is onze assertiviteitstraining zeker wat voor jou. Met behulp van onze training zullen we de onzekerheid uit je halen zodat je weer volop je leven kan gaan lijden. Niks is namelijk vervelender dan je mening niet kunnen uiten. Dit komt meestal door een laag zelfbeeld. Wanneer dit langer stand zal houden wordt de kans op een depressie of een burn-out steeds groter. Daarom is het goed om voor jouzelf een assertiviteitstraining te nemen. Uiteindelijk zal je jezelf dankbaar zijn. 

De opzet van een assertiviteitstraining

Tijdens een training zullen we ons geheel focussen op jouw behoeften. Dit kan individueel, maar ook in een groep van maximaal zes personen. Voordat je deel neemt aan een assertiviteitstraining zullen we contact met je opnemen. Daarbij zullen we het hebben over jouw persoonlijke doelen en hoe we deze samen kunnen gaan behalen. Al wil je je inschrijven voor een van onze trainingen kan dit via het inschrijfformulier op onze site.