Fugelflecht
Image default
Marketing

Google Ads

Heb jij een eigen bedrijf en daarom ook een eigen website? En wil jij een specifieke doelgroep bereiken en die over laten gaan tot actie? Dan is Google Ads de oplossing voor jou!

 

Wat is Google Ads?

Google ads is een onderdeel van Google waarin je advertenties op kan zetten. Door een paar euro’s aan Google te betalen zorg je ervoor dat jouw website meer bezoekers kan generen. Maar waar kun je een Google Ads campagne aan herkennen?

  1. Het staat altijd bovenaan in Google bij de zoekresultaten
  2. De groene omlijning met daarin het woord ‘Advertentie’

 

Betalen per klik

De subtitel zegt het al, je betaald me Goolge Ads per klik. Stel jij zit lekker op Facebook te scrollen en je komt een advertentie tegen met een geweldig paar schoenen waar jij meer informatie over wilt hebben en jij klikt op de advertentie, dan kost het voor degene die de advertentie heeft opgezet geld. Dit geld betalen zij aan Google zelf.

 

Ingewikkeld

Wanneer jij geen verstand hebt van het instaleren en optimaliseren van een campagne kan het best ingewikkeld zijn. Er zijn namelijk heel veel dingen die goed ingesteld moeten staan, wil je de campagne een succes laten worden. Daarom zijn er een aantal bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn en dag in, dag uit continu bezig zijn met het opzetten van de campagnes en het optimaliseren ervan. Want mocht er een campagne opgezet zijn, maar die blijkt helemaal niet goed bekeken te worden, dan moet er iets geoptimaliseerd worden. En daar helpen de Google Ads specialisten je graag bij!

http://www.brandmerck.nl