Fugelflecht
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen uit Breda neemt uw bestrating van A tot Z uit handen

Een stratenmaker nodig met vakkennis, die te vertrouwen is en het liefst uw bestrating in Etten-Leur van A tot Z voor u uit handen neemt? Daarvoor kunt u vertrouwen op Egalisee Bestratingen. Zorgvuldig vakmanschap en uitmuntende kennis, daar kunt u bij ons op rekenen. Het maakt niet uit of u ons nodig heeft voor reguliere bestrating of sierbestrating, onze specialisten komen u er graag mee helpen.

Wij hebben al vele stoepen, opritten, parkeerterreinen, terrassen, tuinpaden en trappen aangelegd. U kunt ons werk bekijken in onze portfolio op de website, hierin staan enkele eerder door ons uitgevoerde projecten. Dankzij onze gemaakte afspraken met leveranciers kunt u van de scherpste prijzen voor tegels genieten. Ook kunnen we elke gewenste tegelsoort aan u leveren. Het benodigde materiaal voor het perfect aanleggen van bestrating hebben wij allemaal in huis. Wij nemen datgene mee dat we nodig hebben voor uw tuin. Voordat we de bestrating gaan aanleggen zorgen we er vanzelfsprekend voor dat de ondergrond in de juiste stabiele staat verkeerd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over verzakkingen.  

Elke tuinklus kunt u ons toevertrouwen

Egalisee Bestratingen komt niet alleen bij u langs voor het aanleggen van sierbestrating. De aanleg van een gazon, het plaatsen van een overkapping, het plaatsen van een hout betonschutting of andere schuttingsoorten, het aanleggen van een vijver, tuinonderhoud en groenvoorziening, aan ons kunt u het allemaal toevertrouwen!

Wilt u uw wensen wat betreft uw tuin en bestrating graag met ons bespreken? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs en vinden het altijd leuk om kennis te maken. Wij zijn niet alleen werkzaam in Etten-Leur. In de gehele regio van Breda zijn wij werkzaam.

Wilt u eerst alvast een indicatie krijgen van de kosten? Vraag dan online via onze website een offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact op met Bas Beekers, telefoonnummer 06-38932453 of Anton Baremans, telefoonnummer 06-53650609.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/