Fugelflecht
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een deurdranger is de ideale oplossing om openstaande deuren te voorkomen

Het is vervelend als deuren in uw bedrijfspand steeds open blijven staan, maar ook wanneer deze steeds met een klap dicht worden gedaan. In het eerste geval vormt de deur zo een risico voor de veiligheid in uw pand en zorgt het voor onaangename tocht. Als de deur hard dichtgedaan wordt, zorgt dit voor lawaai en dit is uiteraard ook niet prettig. Daarom is het verstandig om al uw deuren uit te rusten met een deurdranger. Zo worden alle deuren meteen gesloten nadat iemand er doorheen loopt en kan een deur niet zomaar per ongeluk open blijven staan. Daarnaast zorgt het ervoor dat de deur met gepaste snelheid dichtvalt, waardoor deze minder geluid maakt. Zo verhoogt u dus in een klap de veiligheid en zorgt u voor een fijnere werksfeer.

Bestel uw deurdrangers bij een leverancier die uitstekend adviseert

Nu vraagt u zich misschien af waar u zo’n deurdranger het best kunt halen. Het antwoord op die vraag is simpel: bij dormakaba. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met drangers en allerlei andere deuroplossingen. Hierdoor kunnen ze u bijvoorbeeld uitstekend adviseren over de deurdranger die het best bij uw deur past. Daarnaast bieden ze een ruim aanbod, waardoor u meer dan genoeg keuze heeft. Samen met u vinden ze keer op keer de ideale oplossing voor uw bedrijfspand. Daarnaast leveren ze uitstekende service. Wanneer uw deuren toe zijn aan onderhoud of er een reparatie nodig is, staan de experts van dit bedrijf graag voor u klaar. U kunt dan ook voor alles omtrent uw deuren bij één bedrijf terecht en dat is wel zo gemakkelijk.

Neem contact op met de experts voor meer informatie

Wilt u meer weten over de deurdrangers van dormakaba? Of bent u geïnteresseerd in een van de andere innovatieve deuroplossingen van dit bedrijf, zoals de mechanische sluitsystemen? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de deursystemen en beantwoorden al uw vragen, zodat u de juiste keuze maakt.

https://www.dormakaba.com/nl-nl