Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

Diverse soorten insecten bij deze kwekerij

Insecten kwekerij De Sprinkplank is gespecialiseerd in voedseldieren. Al meer dan 20 jaar kweken zij verschillende insecten. Deze insecten worden gebruikt voor diervoeding, maar tegenwoordig ook steeds vaker voor humane consumptie. Het eten van insecten wordt steeds populairder en wordt steeds vaker door restaurants gebruikt. In de afgelopen jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot een groothandel. Ze produceren insecten op grote schaal die ze vervolgens in grote hoeveelheden en tegen scherpe prijzen verkopen. De insecten zijn ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wat wilt u nog meer?

Koop een totaalpakket aan levende voedseldieren bij deze specialist

Wanneer u bij deze insecten kwekerij insecten voor diervoeding wilt kopen, is dit een uitstekende keuze. Door de jarenlange ervaring van dit bedrijf weten ze precies hoe ze insecten moeten kweken die geschikt zijn voor dieren. U kunt een totaalpakket van levende voedseldieren van hun eigen kweek kopen. Sommige insectensoorten worden ingevroren verkocht, waardoor ze langer goed blijven. Insecten worden verwerkt in voedsel van onder andere reptielen. Wilt u weten waar de voedseldieren nog meer geschikt voor zijn? Daar vertellen deze professionals u graag meer over.    

Plaats direct uw bestelling of informeer eerst naar de prijzen

Wanneer u voedseldieren wilt kopen bij deze insecten kwekerij, kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. De prijzen van de insecten verschillen per bestelling en zijn dan ook op aanvraag. Wilt u meer informatie over de prijzen en de kweek van de insecten of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met deze specialisten en stel uw vragen. U kunt hen bereiken via de contactgegevens op hun website. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden van hun insecten kwekerij en zorgen voor maatwerk bestellingen en uitstekende service. Wat uw wensen ook zijn, zij doen er alles aan om u te helpen.

https://sprinkplank.nl/