Fugelflecht
Gezondheid

De beste anus bleek crèmes (uitgezocht en getest)

Anus bleken, zo doe je dat!

De meeste mensen bleken de anus voor een hygienische uitstraling en een fris gevoel. Natuurlijk wil het oog ook wat, en doen de meesten het toch ook wel voor het uiterlijk. Ondanks dat je het bij jezelf vrijwel niet kunt zien. Anus bleken is nog steeds in opkomst en steeds meer mensen hebben tegenwoordig een gebleekte anus.

Hoe ga je aan de slag?’

Ten eerste is het belangrijk om een goede anus bleek creme in huis te halen. Een goed merk is Skinlight. Ten tweede is het belangrijk dat je altijd hygienisch te werk gaan. Van te voren goed wassen is aan te bevelen. Vervolgens breng je een dun laagje van de creme aan op de huid die je graag lichter wilt hebben. Dat herhaal je twee keer per dag.

 

Wat zijn de resultaten?

De resultaten zijn goed, maar je hebt er wel even geduld voor nodig. De meeste mensen boeken een goed resultaat in 4-8 weken. Dat verschilt echter wel heel erg per persoon, bij de een kan dit sneller gaan en bij de ander kan het nog net iets langer duren.

Qua resultaat kun je ervan uitgaan dat de huid 1-3 tinten lichter wordt. Het maken van voor en nafoto’s laat het resultaat heel goed zien. Bewaar de foto’s natuurlijk niet op de cloud, maar houd ze liever lekker privé 😉