Fugelflecht
Image default
Industrie

Bescherm uw materialen door ze te poedercoaten

Bent u op zoek naar een echte specialist in poedercoaten? Dan is Hessels Coating de ideale partner voor u! Deze expert is gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling en in het coaten van buiten- en binnentoepassingen. U kunt hier dus probleemloos terecht voor het hittebestendig poedercoaten van uw materialen van metaal, staal en rvs. Deze specialist onderscheidt zich van concurrenten door hun kwaliteit, klantgerichtheid, leverbetrouwheid en flexibiliteit. U kunt er als klant zeker van zijn dat het gekwalificeerd personeel u snel en accuraat van dienst kan zijn, mede door het goed uitgeruste machinepark. Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van poedercoaten? Lees dan snel verder!

Verschillende voordelen

Poedercoaten is het aanbrengen van een organische deklaag op metaal, staal of rvs door middel van het elektrostatisch spuiten van poeder. Vaak wordt dit gedaan ter bescherming tegen corrosie of voor het verfraaien van het oppervlak. Als u ervoor kiest om metaal, staal of rvs hittebestendig te poedercoaten, brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Bij poedercoaten is het voldoende om één laag aan te brengen. De poedercoating is meteen uitgehard en klaar om verder afgewerkt te worden. De toplaag is hard en slijtvast en er wordt geen oplosmiddel gebruikt. Dit gezonder voor zowel de medewerkers als voor het milieu.

Vraag een offerte aan

Wilt u uw metalen materialen laten poedercoaten zodat ze goed beschermt zijn? Dan laat u dit het best over aan een echte specialist, zoals Hessels Coating. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over de kostprijs van poedercoaten? Neem dan meteen contact op met de deskundige medewerkers en vraag een offerte aan. U kunt hen dan meteen al uw vragen stellen en komt te weten wat deze expert verder nog voor u kan betekenen. Wacht niet langer en kom alles te weten over het uitgebreide pakket dat deze professional u aanbiedt.

https://hesselscoating.nl/