Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Kopersgids voor het kopen van bulk hotmeltlijm

De ultieme gids voor de beste keze voor bulk hotmeltlijm en bulk hotmelt apparatuur

Hotmelt is de eerste leverancier van hotmelt apparatuur in bulk, die varieert van hotmelt-tanks en slangen tot aan tankloze systemen, mondstukken, rollercoaters en meer. Als ervaren leiders op de lange termijn in de branche hebben ze alles gepobeerd en gezien. Vandaag de dag willen ze deze kennis maar al te graag met u delen en kunt u deze producten nu bij verschillende verkooppunten krijgen.

Niet voor iedereen geschikt

Bulk-smeltlijm en bulk-hotmelt-apparatuur zijn niet voor iedereen een slimme investering.. Het is namelijk belangrijk om de juiste combinatie van doseerhulpmiddelen en kleefstoffen te kiezen om de voordelen voor de klant te verbeteren en de kwaliteitsprojecten te voltooien die klanten verwachten.

Verwarm tot vloeibaar thermoplastisch of thermo hardend materiaal

Hotmelt” is een term die vandaag de dag wordt gebruikt om een thermoplastisch of thermo hardend materiaal te beschrijven dat wordt verwarmd tot een vloeibare toestand zodat het kan worden aangebracht op een klevend substraat. Na het afkoelen harden ze in vaste toestand uit. De lijm kan worden gebruikt als kleefstof voor dingen die u dagelijks aanraakt, inclusief kasten en meubels, werkbladen, schoenen en meer! De meest bekende soorten hoogwaardige lijmen zijn ethylvinylacetaat (EVA), polyolefine, polyamide en reactief urethaan.

Te bestellen samen met bijpassende Nordson apparatuur

Voor het juiste gebruik van de lijm is de verstandige keuze om de juiste apparatuur aan te schaffen. Overweeg het Nordson lijmapparaat. Deze producten kunnen worden gekocht met vaste lijmsticks of in een lichter gewicht worden gebruikt; ze kunnen ook worden gekocht in de vorm van vaste, gelijmde of zelfs vloeibare blokjes, matten en korrels voor massaal gebruik. Uiteraard kan een specialist u hier meer over vertellen als u een keer contact opneemt.