Fugelflecht
Image default
Energie

Accu groothandel

Iedereen komt er wel mee in aanmerking, accu’s. Of het nou op je werk is of naar je werk, bijna overal zijn accu’s te vinden. Het feit dat ze overal te vinden zijn duid aan hoe afhankelijk wij van accu’s zijn. Dit merk je helemaal als je wel eens stil komt te staan met de auto omdat de accu leeg is, dit is natuurlijk niet ideaal een daarom is het verstandig om goed op de hoogte te zijn van de werkingen en verschillende soorten accu’s.

  

Verschillende soorten accu’s

Wanneer iemand accu zegt denk je waarschijnlijk al snel aan auto’s of misschien wel aan baterijen wat natuurlijk ook accu’s zijn. Toch zijn dit uiteraard niet de enige accu’s die gemaakt worden en biedt een accu groothandel bijvoorbeeld veel meer aan. Naast de verschillende accu’s zijn er natuurlijk ook verschillende voltages en ampères. Het is dus ook heel belangrijk dat je hier rekening mee houdt en ervoor zorgt dat je de juiste hoeveelheid volt en ampères koopt voor jouw doel. Om hier meer duidelijkheid over te geven heb ik de verschillende accu’s van een accu groothandel nog even op een rijtje gezet:

 

–       Startaccu

–       Oldtimeraccu

–       Semi-tractie accu

–       Tractieaccu

–       Agmaccu

–       Gelaccu

–       Lithiumaccu

–       En een Motoraccu

 

Lithiumaccu

Uit het rijtje hierboven valt één echt op, dat is de lithuimaccu. De meeste mensen zullen deze waarschijnlijk al wel herkennen omdat deze erg veel gebruikt worden in aller daagse producten zoals uw telefoon of laptop. Omdat de ontwikkelingen van deze lithiumaccu’s enorm snel gaat krijgen deze batterijen vaak veel aandacht. Naast deze lithuimaccu’s hebben de andere accu’s ook allemaal een specifiek specialisme, mocht u hier graag meer over willen weten, kijk dan naar onze vervolg artikelen. En mocht u graag meerdere accu’s willen kopen, ga dan naar een accu groothandel!

https://multibat.nl/