Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Zo maak jij een heerlijk schaduwplekje in jouw tuin!

Als je geen schaduwplek hebt in je tuin of terras dan moet je er een creëren. Dit kan gemakkelijk aan de hand van een schaduwdoek. Schaduwdoeken zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en passen in elke tuin! Daarnaast worden de doeken vaak gebruikt om privacy te creëren. Wil je hier meer over weten? Lees vooral verder!

Duurzaam materiaal

De meest voorkomende materialen die worden gebruikt om schaduw te produceren, zijn geweven vezels die sterk en duurzaam zijn maar toch dun en licht van gewicht. De meeste schaduwdoekstoffen worden gemaakt met behulp van dit type vezel en ze komen vaak in natuurlijke kleuren zoals wit, grijs en groen. Dit materiaal laat wel daglicht door maar voorkomt constante blootstelling aan zonlicht.

Schaduwdoek en de vele voordelen

De functie van een schaduwdoek is simpel: het houdt veel zon tegen. Hierdoor kun je heerlijk genieten van het warme weer in de zomermaanden. Daarnaast kan de temperatuur onder een schaduwdoek iets frisser zijn dan buiten het schaduwdoek. Een schaduwdoek houdt niet alleen de zon tegen voor je huid, maar bijvoorbeeld ook voor de ramen van jouw huis. Hang het doek voor het raam en voorkom dat de warmte binnenshuis naar tropische temperaturen stijgt. Ook uw planten kunnen baat hebben bij wat meer schaduw. Heesters, bomen en zelfs sommige grassen gedijen beter bij schaduwdoeken omdat de doeken planten kunnen beschermen tegen te veel zon of te veel regen. 

Een schaduwdoek bestellen

Wil je graag een schaduwdoek bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website van buitenplezier-online. Deze partij heeft verschillende schaduwdoeken in hun assortiment. Daarnaast staan er verschillende instructievideo’s op hun website. Hierdoor wordt het zeer gemakkelijk om het schaduwdoek zelf te bevestigen.

 

https://www.speelplezier-online.nl/