Fugelflecht
Image default
Woning en Tuin

Uitbundige én bescheiden lampen: Deens.nl staat er vol mee

Het was weer een productieve dag. Voor nu is het de hoogste tijd even te relaxen voordat je gaat slapen. Je pakt je favoriete boek en gaat lekker liggen. De plafondlamp in de slaapkamer geeft net genoeg licht. Hoe heerlijk je warme bed ook aanvoelt, je baalt omdat je weet dat je er nog even uit moet om de lamp te dempen. Is dit een voor jou herkenbare situatie? Het is echt de hoogste tijd dat je een bedlampje aanschaft. Een mooi model dat zacht en rustig licht geeft. Een exemplaar met een schakelaar op het snoer, zodat je voortaan gewoon kunt blijven liggen terwijl je het lampje uit klikt. Op Deens.nl vind je veel van dit soort bedlampen. Er zitten staande uitvoeringen en hanglampjes tussen. Sommige in goud of zilver. Andere met kapjes in vrolijke kleuren als geel, groen en rood. De grote gemene deler van al deze lichtbronnen is dat ze compact zijn van formaat. Ze passen op ieder nachtkastje en aan iedere slaapkamerwand. Een lamp die helemaal past bij jouw smaak en tevens bij je interieur aansluit zit er zeker weten tussen!

Nu je een nieuwe bedlamp hebt uitgezocht, kun je misschien direct een plafondlamp kiezen. Voor de nodige inspiratie geven we twee voorbeelden. Allereerst een House doctor hanglamp in neutraal wit. We bedoelen de Bidar met een kaphoogte van 38 cm en een kapdiameter van 81,5 cm. De lamp is gemaakt van rijstpapier. Door dit flinterdunne materiaal schijnt het licht subtiel heen. Een lamp als deze komt op veel plekken tot zijn recht: boven de eettafel, aan het plafond bij de zithoek, in de keuken, op de gang enzovoort.

De tweede lamp die we uitlichten, is wat uitbundiger. Een Madam Stolz hanglamp met franjes in burned orange en een gouden finish. De uitstraling is uniek en kunstzinnig. De lamp heeft een metalen frame. De franjes zijn gemaakt van duurzaam polyester. In de E27 fitting passen allerlei spotjes. De lamp kan binnen 1 tot 2 weken geleverd worden.

https://www.deens.nl