Fugelflecht
Image default
Woning en Tuin

U-vormige betondelen multi-inzetbaar in de tuin

We staan er wellicht niet altijd bij stil, maar betonnen tuin elementen zijn toepasbaar op velerlei wijze. Het betonnen U-element is hiervan een mooi voorbeeld.

Inzetbaarheid van U-elementen

Het U-element wordt vooral gebruikt als keerwand voor bijvoorbeeld vijvers. Doordat dit beton element in een U-vorm is gemaakt biedt het een ijzersterk antwoord op situaties waarin druk ontstaat. Ook kan het U-element gebruikt worden als wand voor een zandbak, of als afscheiding voor een bloemenperk. Met het U-element kun je alle kanten op.

Betonnen tuintrend

Met de industriële trend die momenteel gaande is in Nederland, zijn beton elementen helemaal op hun plek in de Nederlandse tuinen. Eén van de populairste tuintegels zijn natuursteentegels, of betontegels in grote afmetingen. Betonnen u-elementen sluiten bij deze trend naadloos aan. Op de website U-elementen.nl komt u mooie voorbeelden tegen van een perfecte integratie van beton binnen de tuin.

Beton is perfect weersbestendig en ideaal te reinigen wanneer nodig met een hoge drukspuit. Eenvoudig spuit u binnen mum van tijd het betonnenobject schoon.

U-elementen kunnen niet alleen functioneren als afscheidingswanden, maar eveneens als tuinverhogingen, u ziet hiervan enkele mooie voorbeelden op de website. Laat u inspireren door de tot de verbeelding sprekende voorbeelden en ontdek wat betonnen U-delen voor uw tuin kunnen betekenen. 

https://www.u-elementen.nl/