Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Scheidingsmediator in Amsterdam

Ben je op zoek naar een scheidingsmediator in Amsterdam? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Mediation Voor Jou. Deze mediationpraktijk, ook werkzaam als mediator in Leeuwarden, kan jou en de andere partij helpen om goede afspraken omtrent de scheiding te maken. De gespecialiseerde MfN-registermediators zijn professionele bemiddelaars, die samen met jullie op zoek gaan naar een passende oplossing voor jullie situatie.

Mediation Voor Jou als scheidingsmediator

Mediation Voor Jou is een praktijk met scheidingsmediators, die zijn opgeleid en veel ervaring hebben opgedaan in:

  • Conflicten tussen (ex-)partners
  • Begeleiding van echtscheidingen van A tot Z of van specifieke onderdelen
  • Aandacht voor het kind in de echtscheiding d.m.v. samenwerking met diverse kinderpraktijken
  • Afspraken maken over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling
  • Het opstellen van alimentatieberekeningen

Gratis kennismakingsgesprek

Bij Mediation Voor Jou heb je altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. In dit halve uur wordt uitgelegd wat mediation inhoudt, wat de mediationpraktijk voor jou kan betekenen en kunnen eventuele vragen gesteld worden. Tevens zal aan de hand van de geschetste informatie het probleem geïnventariseerd worden.

Een groot voordeel van mediation is dat het een stuk goedkoper is dan een advocaat. Gemiddeld heb je ongeveer 2 tot 5 gesprekken bij een mediator nodig om tot een oplossing van het conflict te komen. De kosten hangen af van de inkomensgrens. Zit je onder een bepaalde inkomensgrens? Dan kan je mediator een toevoeging voor je aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Op een kleine eigen bijdrage na, worden de kosten vergoed.

Schakel direct een mediator in

Voorkom een juridische procedure met dure advocaten en schakel direct een mediator in. Bij Mediation Voor Jou gaat jouw mediator samen met jou op zoek naar de snelste oplossing van het conflict. Je neemt contact op via de website van Mediation Voor Jou. Met een mediator kun je oplossingsgericht werken en haalbare afspraken maken omtrent de echtscheiding. Daar kunnen jullie allebei weer verder mee.

https://mediationvoorjou.nl/