Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Schakel een public relations bureau in als Bijl PR

Als non-profit organisatie is het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van goede relaties heel belangrijk. Echter kost dat ook heel veel tijd. Daarom hebben wij als organisatie besloten om hulptroepen in te schakelen: Bijl PR. Dit bedrijf is een public relations bureau, gevestigd in Rotterdam.

Professioneel PR bureau in Rotterdam en omgeving

Wij geloven in Bijl PR, omdat wij geloven in hun visie. Hun uitgangspunt is: non-profit organisaties zijn succesvoller als ze middenin de maatschappij staan en op een transparante manier de dialoog aangaan met hun stakeholders.

Als we een samenwerking aangaan vinden we het belangrijk dat we samen streven naar het gezamenlijke doel. Bij Bijl PR zijn ze altijd alert en bezig met het einddoel. En daarom hebben wij gekozen voor dit PR bureau uit Rotterdam.

Bijl PR brengt de boodschap tot de essentie

Wat doet Bijl PR zoal voor ons? Ze zorgen ervoor dat de boodschap die wij willen overbrengen wordt teruggebracht tot de essentie. Onze boodschap wordt in de juiste taal en via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep gecommuniceerd. Volgens Bijl PR is dit de sleutel tot succes.

Ze brengen mensen in beweging, maken nieuws, geven onze diensten een eigen en uniek karakter én bouwen, bewaken en verstevigen de reputatie van onze non-profit organisatie.

Free publicity in Rotterdam en omstreken

Daarnaast zorgt Bijl PR voor free publicity. Ze maken inzichtelijk wat free publicity voor onze organisatie oplevert. Op basis van grootschalig onderzoek stellen ze een doelgerichte free publicity strategie op.

Ook free publicity in Rotterdam of in een andere stad nodig? Kies voor public relations bureau Bijl PR. Zij bieden maatwerk diensten en geven inzicht in hun resultaten. Ook zijn ze kritisch op hun eigen handelen en dat is een verademing ten opzichte van andere PR bureaus.

Bijl PR Adres: Coolsingel 104, 3011 AG Rotterdam Telefoon: 010-2842929 Provincie: Zuid-Holland

https://www.bijlpr.nl/