Fugelflecht
Image default
Auto's en Motoren

Schadeauto verkopen met Auto Inkoop BV

Het wegdoen van een auto die niet meer probleemloos rijdt kan veel tijd en energie in beslag nemen. Het proces kan zo vervelend eraan toegaan dat je hier misschien niet eens aan wil beginnen. Toch wil je de auto die je niet meer wilt gebruiken niet zomaar voor de deur hebben staan of in de garage, met Auto Inkoop BV hoef je niet onnodig tijd hieraan te verspillen. Er wordt namelijk op een nauwkeurige en spoedige wijze gewerkt aan het inkopen van jouw kapotte auto. Stressen is nergens meer voor nodig. Alle afspraken die worden gemaakt voor bijvoorbeeld het ophalen van de auto gebeurt ook geheel volgens jouw opgegeven beschikbaarheid. Wij zijn een erkend bedrijf en zijn meer dan bekwaam om deze dienst aan u te bieden.

Altijd een goed bod bij het inkopen van de auto

Auto Inkoop Breda maakt het mogelijk om in korte stappen jouw auto te verkopen. Via autoinkoopbv.nl kun je het korte formulier invullen. Zo ontvang je een reëel bod op jouw auto. De waardebepaling wordt ook niet zomaar gedaan. Dit wordt door deskundigen uitgevoerd die de staat en bouwjaar van jouw auto in goede overweging meenemen. Er wordt rekening gehouden met jouw schema bij het overdragen van de auto. En je hoeft nooit lang te wachten op de vergoeding. De vergoeding ontvang je altijd meteen bij de overdracht. Bij de overdracht ontvang je ook een vrijwaringsbewijs. Dit bewijs ontlast je van alle verantwoordelijkheden met betrekking tot het betalen van verzekeringskosten voor de auto. Dit bewijs moet je wel doorsturen naar jouw verzekeraar.

Grote belangstelling voor vele soorten auto’s

Ben je bang dat wij geen interesse in jouw auto hebben en deze dus niet zullen opkopen? We nemen alle auto’s aan die een bouwjaar hebben van het jaar 2000 of jonger. Het maakt hierbij niet welk merk de auto heeft. Ook bestelwagens worden ingekocht. Auto Inkoop Breda accepteert ook meer dan alleen particuliere auto’s. Ook bedrijfsauto’s die niet meer in een goede staat verkeren kopen wij graag in.

Maak ook gebruik van onze dienst

Jouw auto verkopen kan je binnen no time doen. Ook hoef je nooit te lang te wachten om de auto af staan. Onze chauffeurs kunnen namelijk indien jij dit wenst binnen 24 uur de auto ophalen. Voor meer informatie zijn wij 7 dagen per telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 22:00 uur.