Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

Pepsi Cola Postmix

 

De pepsi cola postmix is een veelgebruikte postmix in de horeca. Doordat dit geconcentreerd is geeft het veel opties om het in de horeca te gebruiken. Ook in het vervoer is dit natuurlijk ideaal. We weten uiteraard dat cola een veel gedronken frisdrank is. Waarbij het altidj de strijd is tussen Pepsi Cola en Coca Cola. We nemen je mee in de mogelijkheden van Pepsi Cola.

 

Pepsi Cola postmix of flessen

Als je gekozen hebt voor Pepsi Cola dan heb je ook nog de keuze in verschillende manieren om dit te schenken. Heb je een restaurant of een bar dan weet je eigenlijk bij voorbaat als dat je veel cola gaat verkopen. Door goed te kijken naar de beste manier kun je veel geld besparen en je winst maximaliseren. Het voordelig inkopen van Pepsi Cola is daarin heel belangrijk. Je hoeft niet voor flessen of blikken te kiezen. Er is namelijk ook de Pepsi Cola postmix. Hiermee kun je met jouw postmix machine gewoon Pepi Cola serveren. Zonder gebruik te hoeven maken van flessen. Maar gewoon via de machine. 


Horeca en frisdrank

We zien de laatste tijd dat het voor de horeca belangrijk is om ook te gaan voor gemak. Het is niet alleen de inkoop die belangrijk is maar ook het gemak. Zodat je sneller je drinken bijvoorbeeld uit kunt serveren. Zodat je pieken makkelijker aan kunt en het voor je gasten ook een prettige ervaring maakt. Ook daar is de Pepsi Cola Postmix een hele mooie optie voor. Doordat je veel cola kunt tappen via de machine zorg je er voor dat je het drinken versnelt kunt uitserveren. De ideale oplossing om hoge pieken in de vraag aan te kunnen. Want hiermee versnel je het eigen aanbod. De praktijk heeft al uitgewezen dat dit bij drukte echt een succes is.

 

https://www.horecagoedkoop.nl/pepsi-cola-postmix-eu