Fugelflecht

Praktijk voor fysiotherapie in Ede

Heb jij lichamelijke klachten, zoals pijn in jouw nek, rug, been of ander gewricht of last van jouw spieren? Dan is het slim om een afspraak in te plannen voor fysiotherapie in Ede. Fysiotherapie in Ede is niet zo moeilijk te vinden, want er zijn diverse praktijken. Het is slim om bij familie en vrienden na te vragen met welke fysiotherapie in Ede zij goede ervaringen hebben. Zo weet je zeker dat je bij een praktijk terecht komt die bij jou past! 

Hoe werkt fysiotherapie in Ede? 

Fysiotherapeuten zullen altijd eerst met jou in gesprek gaan om te horen wat jij voor klachten hebt. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Pas daarna volgt de echte behandeling. De fysiotherapeut geeft stap voor stap aan wat hij of zij gaat doen. Vaak bestaat de behandeling uit een massage van het pijnlijke gewricht of de pijnlijke spieren. Na de behandeling worden er een aantal oefeningen uitgelegd die je thuis moet doen. Na een aantal behandelingen ben je vaak weer van de klachten af. 

Verwijsbrief nodig voor fysiotherapie in Ede? 

Om naar de fysiotherapeut toe te kunnen, heb je geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig. Je kunt zelf rechtstreeks een afspraak maken. De assistente van de fysiotherapeut zorgt er voor dat alles geregeld wordt met jouw zorgverzekering.  Doorverwijzing door fysiotherapie in Ede?  Mocht de fysiotherapeut jou toch niet pijnvrij kunnen krijgen, dan wordt jij vaak doorgestuurd naar een manueel therapeut. Deze werken vaak bij elkaar in de praktijk. Hierdoor is de overdracht erg eenvoudig en het gaat ook snel. Mocht dit ook niet werken, zal je doorverwezen worden naar een arts in het ziekenhuis. Deze zal jou verder gaan onderzoeken om uit te zoeken waar jouw klachten vandaan komen. Vaak kan deze het dan snel oplossen.  Veel succes met het zoeken van de juiste fysiotherapie in Ede. Beterschap!

https://www.fysiopraktijkveluwsepoort.nl/fysiotherapie-in-ede