Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Partyboot Amsterdam

Partyboot Amsterdam van Event op het water

Op zoek naar een Partyboot in Amsterdam? Dan bent u bij Event op het Water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom! Geniet van de beste service, een heerlijk drankje, het uitzicht en uw gezelschap! Kijk snel op onze website.

Wil jij een onvergetelijk en uniek feest? Partyboot Amsterdam is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een spetterend feest, Partyboot Amsterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt.

Onze partyboot in Amsterdam is geschikt voor:

De Partyboot is geschikt voor 100 personen. Dit kleine eigenzinnige bootje is verrassend veelzijdig. U komt aan boord in een mooie ruimte met een bar en grote ramen. Benedendeks vindt u een grote tweede ruimte met een intieme sfeer. Boven is er over de hele lengte van de boot een groot zonnedek. Deze varende evenementenlocatie in Amsterdam heeft twee verschillende zalen en een riant buitendek. Ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties.

De Partyboot is geschikt voor een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een zittend diner tot 100 personen. De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Niet te vergeten een internationale scheepsbar, een mooie muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting. De boot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, kijk op de site voor alle mogelijkheden. De standplaats van Partyboot Amsterdam is uiteraard Amsterdam. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk. Geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstaplocatie wilt.

Partyboot in andere vaargebieden

Event op het Water vaart ook met de partyboot in Rotterdam. Daarnaast hebben we ook de Borrelboot die zowel in Amsterdam als Rotterdam vaart, kijk op: www.eventophetwater.nl. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

https://eventophetwater.nl/partybootamsterdam/