Fugelflecht
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

Bent u al wel eens uit eten geweest in de omgeving van Ede? De natuur is werkelijk prachtig en de omgeving zeer rustgevend. Dit draagt bij aan een ontspannen diner. Ook zijn er bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe waar met grote gezelschappen gebruik van kan worden gemaakt. Heeft u een vergadering of zakelijke meeting op de planning staan? Of wilt u graag uw personeel op een inspirerende plek voorzien van informatie over veranderingen binnen het bedrijf? De Lunterse Boer nabij Ede combineert al deze factoren met elkaar. De locatie is ook geschikt voor evenementen. Combineer werken met overheerlijk eten en ontdek de prachtige omgeving. Deze locatie beschikt in totaal over een drietal bijzondere vergaderlocaties. Ontdek de verschillende soorten arrangementen die worden aangeboden.

Ga uit eten in de omgeving van Ede en geniet van heerlijke gerechten

Wanneer u gebruikmaakt van bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe, kunt u ook meteen genieten van een heerlijk diner of een gezellige lunch in het restaurant van De Lunterse Boer. In het restaurant kunt u kiezen uit diverse seizoensgebonden gerechten, heerlijke specialiteiten en een bijpassende wijnkaart. Voor elk budget geniet u van de meest lekkere gerechten. Wilt u met een grote groep dineren en gebruikmaken van een speciale buffet optie? Kies uit diverse koude en warme gerechten en heerlijke desserts toe. Wilt u graag een luxe buffet of houdt u het liever simpel? Geef het aan bij De Lunterse Boer en zij helpen u verder.

Reserveer een vergaderruimte of een tafeltje in het gezellige restaurant

Wilt u graag gebruikmaken van een van de bijzondere vergaderruimtes bij De Lunterse Boer op de Veluwe? Of bent u op zoek naar een leuke plek om uit eten te gaan in Ede? U plaats eenvoudig een reservering telefonisch. Kom genieten op de Veluwe en laat u volledig ontzorgen door De Lunterse Boer.