Fugelflecht
Image default
Zakelijk

Een website met de juiste look voor jouw bedrijf

Er zijn online zoveel verschillende soorten websites, dat het belangrijk is om boven de meute uit te steken. Kies daarom voor een webbouwer die jouw website een uniek en pakkend uiterlijk meegeeft. Een uiterlijk dat de boodschap van jouw bedrijf in een oogopslag duidelijk maakt. En dat perfect aansluit bij jouw branche en bij jouw missie. Zodat je doelgroep je serieus neemt en verder klikt. Om dit voor elkaar te krijgen kies je voor een artistieke en ervaren designer. Want elk soort bedrijf heeft een website met een passende uitstraling nodig.

Je medewerkers kunnen je website zelf beheren

Het content management systeem, in het kort CMS, is het eigenlijke hart van een website. Via dit achterliggende programma kan alles wat je bezoekers op de website te zien krijgen worden aangepast en verbeterd. Nieuwe producten kunnen worden ingevoerd, nieuwe acties kunnen worden genoemd, en je kunt ook zelf je betalingen en leveringen in de gaten houden. Om dit allemaal mogelijk te maken is het natuurlijk van belang dat de CMS eenvoudig is. En ook te gebruiken is door mensen die niet persé een ICT-achtergrond hebben. Kies daarom voor een webdesigner die zijn producten voorziet van een gebruikersvriendelijk CMS.

Verbeter je vindbaarheid met sterke SEO

SEO staat voor search engine optimization, een heel belangrijke manier om jouw website hoog in de zoekmachines te krijgen. Een webdesigner die verstand van SEO heeft, zorgt dat de structuur en de inhoud van je site voorzien zijn van de juiste termen. Dit zijn de zoektermen die je klanten intikken in de zoekmachines: meestal zijn dit de producten en diensten waar ze naar op zoek zijn. Om te zorgen dat ze jouw website als eerste zien, is het belangrijk om sterke SEO op je website geïntegreerd te hebben. Het kan dan handig zijn om een zoekwoordenonderzoek uit te voeren, waarbij precies wordt nagegaan welke zoektermen interessant zijn voor jouw doelgroep.