Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Manieren om jouw lockdown avonden op te vullen!

18 december aarzelde Mark Rutte geen moment toen hij de derde lockdown in minder dan twee jaar tijd aankondigde. Scholen dicht, winkels dicht, alle publieke ruimten dicht. Of terwijl, blijf binnen wanneer dit kan en zoek geen mensen op. Voor veel mensen voelt de lockdown als een strop, zeker voor mensen die op zichzelf wonen. Dit is ook niet gek, want uit veel onderzoeken blijkt dat gebrek aan sociale contacten kan leiden tot een gevoel van eenzaamheid. Om dit gevoel uit de weg te gaan, geven wij jullie graag een aantal tips om je gedachten een verzetje te geven en deze saaie avonden toch een fijne invulling te geven.

 

Lees een boek

Misschien was je als kind een boekenwurm maar is deze hobby je totaal ontgaan, of heb je nooit de moeite genomen om het leuk te leren vinden. Hoogste tijd om hier verandering in te brengen, nu tijdsgebrek geen excuus meer is!  Trek een verstoft boek uit de boekenkast, of check bij vrienden en familie of zij nog een lekker exemplaar te leen hebben. Wanneer je eenmaal in het verhaal zit, merk je vast weer hoe lekker dit eigenlijk is en vliegt de avond zo voorbij.

 

Me-time

Cliché, maar waar. Tijd voor jezelf is een van de beste ontspanningsmethoden; je fleurt er mentaal en fysiek gezien van op. Misschien is Yoga wel helemaal voor je weggelegd, of lig je toch liever te ontspannen met een gezichtsmasker op je gezicht? Ook heerlijk: het bad vol laten lopen, geurkaarsen aan en een muziekje op. Ook in je eentje kan je een romantische avond beleven. Om deze romantische avond helemaal ontspannend af te sluiten, is zelfbevrediging ook helemaal geen gek idee! Heb je er wel eens over nagedacht de ontspanning op te zoeken met een seksspeeltje, zoals een dildo

 

Sporten

Met sporten kan je je gedachten even naar een andere plek brengen. Waar je wellicht avonden lang zit te malen over dat je je alleen voelt, of behoefte hebt om met iemand samen op de bank te zitten, kan één keer hardlopen al het verschil maken! Of je trekt een handdoek uit de kast en kiest voor een thuis work-out. Wanneer je opgaat in jouw sportoefeningen, zal je snel merken dat je gedachten niet (meer) bij het ‘alleen zijn’ liggen, maar gefocust zijn op het sporten zelf. Daarnaast geeft sporten een positieve energie, welke daarna ook kan helpen om jouw gedachten beter te relativeren. 

 

https://www.sextoyland.nl/