Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van het gebruik van een tafelzeil

Heb je er weleens over na zitten denken om een tafelzeil te kopen? Maar is de drempel nog wat hoog, bijvoorbeeld omdat je dan de afmetingen van je tafel ook nog eens moet opmeten? Het gebruik van een tafelzeil in je huis heeft meerdere voordelen en we laten je hiermee graag kennis maken. 

 Het is een opfleuring voor in je huis

Als je wel bekend bent met tafelzeilen, dan weet je dat een tafelzeil niet gelimiteerd is tot één soort design. Tafelzeilen worden namelijk gemaakt van, surprise surprise, zeil, en zeil kan allerlei verschillende opdrukken hebben. Zo kan er samen worden gewerkt met artiesten of grafisch ontwerpers, die hun ontwerp laten gebruiken voor het afdrukken op een tafel zeil. Zo lopen de opties uit één en is het uitzoeken van een tafelzeil nooit een saaie klus. Er zijn namelijk superveel opties en designs, van patronen, tot afbeeldingen met bijvoorbeeld stillevens maar ook gewoon simpele effen kleuren zijn mogelijk in de vorm van een tafelzeil. Of doorzichtig, als je geen zin hebt in kleur.

 

Het beschermt je tafel

Zeg je weleens tegen je kinderen dat ze voorzichtig moeten zijn met het dure hout van de eettafel? Met een tafelzeil hoeft dat nu niet meer! Een zeil is een dik materiaal dat bestand is tegen allerlei soorten dingen, zoals bijvoorbeeld pennen en stiften of bestek. Nu kunnen je kinderen zoveel klieren als ze willen! Misschien maken ze wel het zeil vies en moet je dit met een doekje schoonmaken, maar je tafel zelf blijft sowieso intact. Het zeil beschermt de tafel namelijk door een extra laagje te zijn waar niet snel doorheen geprikt wordt. 

 

Het is makkelijk onderhouden

Het hebben van een tafelzeil is geen uitputtende klus. Een tafelzeil is vooral handig in gebruik, je legt hem neer op je tafel en voilà, een hele metamorfose is gedaan. Een tafelzeil onderhoudt je gewoon door hem schoon te maken na elke maaltijd, veeg met een doekje alle viezigheid eraf en hij is weer helemaal goed voor de volgende dag. Daarnaast zijn tafelzeilen ook helemaal niet duur, voor een niet al te grote investering kun je er al één krijgen. Voor mooie kwaliteit tafelkleden en misschien wat inspiratie, kun je een kijkje nemen op tafelzeil.nl.

 

 

 

 

https://www.tafelzeil.nl/